Scandal

30 Decembra, 2020 19:00

Gogi PRETE zbog KNJIGE KOJU PIŠE! Pevačica u ozbiljnom PROBLEMU!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Goga Sekulić u poslednje vreme dobija pretnje preko pojedinih poznanika! I to vrlo ozbiljne pretnje da joj i glava visi o koncu, a sve zbog knjige koju planira da objavi!

Goga u ozbiljnom problemu!

Naime, Goga želi da napiše knjigu o periodu devedesetih kada je tek počela da se bavi pevanjem, a tada je upoznala mnoge jake face i s njima je prošla mnogo toga, međutim, neki od njih ne žele da ta knjiga ugleda svetlost dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga)

Goga je na početku karijere stekla mnoge prijatelje na nastupima, što kolege, što poznate face uopšte, a kako su devedesete bile vrlo turbulentne, došla je na ideju da sve to pretoči u knjigu – započinje naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga)

Zna ona dosta pikanterija i o koleginicama koje sada imaju porodice, ali i o nekim facama koje su na položajima, a nekad su prolazili kroz razne šokantne situacije. Uglavnom, očito da nekima od njih ne odgovara da Goga bilo šta objavi iako je ona rekla da neće pominjati prava imena učesnika događaja, pa su je upozorili. Poručili su joj: Ne pominji nikoga iz devedesetih, nemoj da ti padne na pamet da to objaviš, glava će ti visiti o koncu! To su samo neke od pretnji, a da li će Goga odustati od knjige ili će pak ublažiti pikanterije kojima raspolaže, ostaje da vidimo – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!