Suprug Katarine Žutić konačno u javnosti
Svet

12 Septembra, 2022 09:00

Svi čekaju reakciju Cece Bojković: Gola slika Kaje Žutić kruži internetom, šta joj je ovo trebalo (foto)

Gola Kaja Žutić za časopis Plejboj izazvala reakciju

Glumica Katarina Žutić je svojevremeno napravila potez koji je mnoge iznenadio, ali se ona ni danas ne kaje zbog toga. Naime, sada davne, 2004. godine Kaja se obnažila za časopis Plejboj. Nekadašnji urednik fotografije ovog magazina, Marko Krunić, otkrio je da mu je to snimanje bilo omiljeno jer se prvi put dogodilo da im dođe neko ko tačno zna kako hoće da se fotografiše, a za neke kadrove su pomislili da čak i ne mogu da idu na naslovnu jer bi bili previše slobodni.

Pročitajte: Katarina Žutić sa partnerom pobegla na more evo kako izgledaju potpuno ogoljeni pred svetom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

– Gotovo sve žene su imale istu priču – da li može sve da se vidi, a ništa da se ne vidi? Imale su ideju da se to uradi u nekom polu providnom materijalu. Mi smo znali da to ne može da prođe. Mnoge su dolazile sa zahtevima da im se kupi stan u Beogradu, više glumica nam je to tražilo. I razmišljajući koga sledećeg bismo mogli da zovemo, padne nam na pamet Katarina Žutić jer smo se setili da je ona nudista. Ja je pozovem i ona najiskrenije kaže – Znate šta, ja planiram da idem na Adu Bojanu, ako mogu da platim honorarom svoj boravak od mesec dana tamo, meni je to sasvim dovoljno – započeo je svoju priču.

Gola Kaja Žutić za časopis Plejboj – Ćerka Svetlane Bojković postavila visoke standarde

Marko je savetovao Kaju da traži više od 5.000 evra kako bi dobila tu sumu, iako ona nije imala takve želje. Na kraju je otkrio da je glumica odlično odglumila kako ne želi da ide ispod sume od 10.000 evra i dobila je prvobitnih pet. Krunić je smatrao da Kaja to zaslužuje jer je uspešna glumica puna samopouzdanja, najpribližnije onom što treba Amerikancima.

– Bila je jedina osoba koju smo mi morali da smirujemo jer je ona htela sve da pokaže, a mi smo bili u fazonu – to ne sme na naslovnu. Prvi put smo imali taj kontra momenat. Donela je čak i ogroman crni di**o na snimanje, pa smo smislili da se s njim fotka stilizovana kao ratnica, Rambo. Svi su se mnogo smejali na tom setu. Zbog većeg honorara nas je častila ručkom – dodao je Marko.

Podsetimo, Katarina Žutić već nekoliko godina uživa u vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, a dane provodi na svojoj vikendici gde uživa u oslikavanju živopisnih predela.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: GLOSSY

FOTO: Instagram Screenshot