Svet

February 4, 2022 16:47

By

Golubović urnisao Cecu i Jecu: “Sad su carice, majke, dive, a prepr*ele ih godine!”

Bivšem rijaliti učesniku, Kristijanu Goluboviću trenutno se ceo svet ruši jer je njegova devojka Kristina Spalević izgubila bebu. Naime, oni su nedavno bili najsrećniji na svetu kada su saznali da je Kristina u drugom stanju, a posle nekoliko dana potpuno razoreni saznanjem da je bivša zadrugarka izgubila bebu u ranoj trudnoći usled opakog virusa korona, što im je veoma teško palo, budući da su žarko želeli da imaju dete.

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Ovo, nažalost, nije jedina tuga koja je snašla Golubovića. On se našao i u centru skandala zbog toga što je javno rekao da će se odreći svoje ćerke Vere zbog toga što je na zahtev bivše supruge Ivane sud u Kraljevu odlučio da može da je viđa samo jednom nedeljno na sat vremena. Međutim, Kristijan je ipak pronašao za shodno ekskluzivno za Svet da prokomentariše teme koje ovih dana drmaju Srbiju i region.

Kako ovih dana mediji bruje o skandalu koji je izbio na Božić ,te javnost intereseuje odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića, upitali smo Kristijana šta misli o braku popularnog para!

-Moderna antišovinistička patologija između dva lika koji opraštaju sebi nenormalno. Mene brine samo šta će ove dve devojčice da rade kad dođu u školu, a njihov drug pusti na intenertu snimak kako se majka zadovoljava na video. Kako će da se osećaju, kad ih deca koja su generalno u tom uzrastu surova počnu da pričaju da majka vara oca i da će one takve biti. Kako će njima biti? Ko će da podrži Karleušu u prevari i Duška u batinjanju? Oglašavaju se samo lažni moralisti.

kristijan tuži bivšu

BOJAN VUKOVIĆ

JELENA ŽELI DA BUDE CECIN KONTRAST, A ISTE SU?!

E, kad se okrene priča, kažu, šta je ona uradila, dobro da je nije ubio, a njoj će da kažu da je dobro što je dr*ala pi*ku sa drugim dečkom jer je muž nije poštovao. Sistem svega je pao, i sve se svodi na publicitet. Sa druge strane, Karleuša koja morališe, vređa i Cecu da je bila sa kriminalcem. Ja verujem da je nju Arkan sabotirao, probijajuči svoju devojku koja je bila ista kao Jelena, samo je razlika što je jednu voleo a drugu ne. Jelena se isto vucarala sa Ćandom. Čovek bio diler, ubijao ljude. I onda prevrat, onda postaje anđeo, bori se protiv nepravde sa željom da bude Cecin kontrast, a sve to plaćaju zapravo njihova deca. Sad su carice kraljice, majke i dive, a zapravo su ih samo preprdele godine, pucaju ih fileri, fotošopi. Sve se sad svodi na karijeru i borbu da su mlade i lepe. Nit’ su mlade nit’ lepe. One su se izoperisale hilajdu puta. 

Pročitajte: DONELA ODLUKU! Ono što je uradila Jelena Karleuša ne sluti na dobro!

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ