Svet

November 28, 2022 18:15

By

Niste imali pojma da je ovoliko poznata: Ovo je supruga Buleta Goncića koju svaki dan gledate na malim ekranima FOTO

Goncićeva supruga poznato je TV lice, evo o kome se radi 

Ljubav se desila na orvi pogled i danas slave 37 godina braka. Supruga Svetislava Buleta Goncića, Gordana, ušetala je u život dramskog umetnika pre skoro 40 godina i danas su jednom drugom najveći životni oslonac i podrška.  Poznata dramaturškinja i glumac zabavljali su se pet godina pre venčanja glumac kada su odlučili da svoju ljubav ozbaviče i zauvek se obećaju jedno drugom.

Kruna divnog odnosa koji i dan – danas trahe su dve ćerke Isidora i Aleksandra, na koje su oboje vrlo ponosni. Iako se činilo za svo ovo vreme da Gonicć svoju suprugu skriva od javnosti ipak se ispostavilo da nam je “pred očim” više nego što smo to i mioogli da zamislimo…

Pročitajte: Ulogom Savke u Srećnim ljudima kupila je publiku za sva vremena – Ovo je Aleksandra Nikolić danas, u rukama drži vredno priznanje (foto)

Foto: Printscreen

Kao čelno lice Kulturnog centra Beograda Goncićeva supruga nebrojeno puta našla se pred televizijskim kamerama, najpre pričajući na temu kulture i dramarturgije. Gordana je vrlo vredna i predana porodici, ali i suprugu koji kroz smeh tvrdi da je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

– Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu – ispričao je ranije Bule, kojeg danas publika rado prati u telenovelama, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images