Scandal

11 Marta, 2021 15:00

Goran Jovanović ODUŠEVIO kolege! Pored emisije promovisao i NOVU PESMU!

Poštujući sve mere zaštite od pandemije Covid – 19 poznati novinar i voditelj Goran Jovanović, okupio je prijatelje i kolege na specijalno snimanje svoje autorske emisije „Pečat u vremenu.“

I sve bi to ličilo na uobičajen radni dan da Jovanović nije izvukao kec iz rukava i zvanicama premijerno prikazao spot za pesmu „Imali smo bašču šljiva“, koju je sam i otpevao.

Salve aplauza i ovacija bile su dokaz da je iznenađenje uspelo, a da je reč o ozbiljnoj produkciji i dobrim izvođenjem pesme videlo se i po oduševljenim reakcijama Ilde Šaulić, Zorice Brinclik, Miroljuba Arandjelović Kemiša, Mitra Mirića, Steve Simeunović, Dragiše Golubović, Dragane Katić, Gorana Čomora, Marine Stankić.

Suze radosnice slivale su se niz lice Goce Šaulić, Slađe Algro i Goranovi roditelji a, koji nisu ni pokušavali da sakriju emocije.

Vazno je napomenuti i da će pesma „Imali smo bašču sljiva“ biti špica pomenute emisije, ali i da je obrada pesme koju u originalu izvodi Dobrije Topalović, autora Srđana Milivojevića.

Po Goranovoj želji producirao ju je Saško Nikolić, dok aranžman potpisuje Dragan Kovačević Struja.

Da li je Goran Jovanović najbolji pevač među novinarima ili je najbolji novinar među pevačima pokazaće vreme budući da ovaj strastveni voditelj nema nameru da odsutane od novinarstva, ali ni od pevanja.

FOTO: PROMO