scandal

April 18, 2019 00:41

By

GOVOR MRŽNJE NOVINARA IZ BOSNE “Ti si jedna četnikuša koju је NATO trebalo prvo da ubije u bombardovanju”: Ovo je poručio Kiji Kockar, a onda se Kristina oglasila (FOTO)

Jedan bosanski novinar objavio je skandaloznu poruku koja je namenjena Kiji Kockar. Kristina je bila zgrožena ovih, pa je tekst neprijatnog sadržaja objavila kod sebe na Instagramu, kako bi obavestila javnost.

– Veoma si mi smešna. Nema potrebe da se stidim svog klipa od pre 12 godina (period odrastanja, srednje škole). Sada ti se obraća nekо ko је iznad tebe svetlosnu godinu. Ti si jedna nevaspitana, nepismena i ojađena prostitutka koja је postala poznata… Najgore је što si ti jedna četnikuša, ponavljam četnikuša. koju је NATO trebalo prvo da ubije u bombardovanju 1999. godine! Ti si dno dna po kojem ja svakodnevno gazim. Nakazo! Obrazuj se i nauči da pevaš I poruči svom debelom krmku bivšeg-sadašnjeg muža da mi se oboje možete sageti do j.ja – napisao je novinar, a onda se Kristina na to nadovezala:

– Hvala lepo od novinara tabloida iz Sarajeva. Doviđenja, prijatno, pa neka se naši mediji pozabave šta pišu njihove kolege. Poziv na mržnju i ubistvo – napisala je Kija.

Skandalozna poruka bosanskog novinara koju je objavila Kija Kokcar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Ovim povodom, Kija Kockar je dala sledeću izjavu.

Imam divnu saradnju sa medijima u Bosni i nije problem da se bilo šta objavi . Tu sam ja da demantujem ali da se ja cetnikusom i da se poziva na moje ubistvo od strane novinara sarajevskog lista je krajnje bezobrazno i opasno. Šta ćemo sutra ? Zgrožena sam, kao i cela moja porodica. A verujem i svaki normalan čovek bilo koje nacije i vere. Ja sam dve godine živela u muslimanskoj zemlji, kume su mi polu muslimanke, drugarice moje po Sarajevu koje me uvek rado dočekaju. Verujem da se stide svog sugrađanina a i svaki novinar tamo njega kao kolegu. Videla sam mu “biografiju” i ovakve stvari me ne čude. Ali ja ne ćutim na ovo i nikad neću. Čestitam, dobio je reklamu i ponizio svoju zemlju i profesiju. A da napomenem, da je posle svega ovoga, postavio stori kako smo mi sa puni pravom bombardovani 1999. Pa u svoje ime, moje porodice, u ime žrtava i njihovih porodica i svih građana tadašnje Srbije i Crne Gore – želim mu da se napusi ku*ca . Izvinite na rečniku- ali adekvatan odgovor ne postoji – rekla je Kija za naš portal.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-ispovest-bivse-iz-svajcarske-luna-je-markova-zrtva-nabio-joj-je-noz-u-leda-evo-sta-je-jk-uradila-zbog-divne-i-sta-ce-biti-sa-njenom-karijerom-video/

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ