scandal

October 1, 2019 16:00

By

Govorili su joj sve i svašta, ali zbog reči ove koleginice Rada Manojlović je otrčala kod zubara i kupila holivudski osmeh!


Kao i na stotine drugih kandidata, i Rada Manojlović je svojevremeno morala da istrpi strogi sud članova žirija “Zvezda Granda”.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, žiri spomenutog muzičkog talent šou-programa bio je surov prema Radi, te su joj predlagali raznorazne estetske korekcije.

– Meni nisu momci nalazili mane nego mediji. Baš se onako komentarisalo: “Rado, ravna si kao daska, uvećaj grudi! Sredi nos, taj kljun! Bilo je raznoraznih zlonamernih komentara, a tako nešto mi nikad nije rekao neko ko mi je blizak ili kome je stalo do mene. Za svaku devojku na početku karijere, a posebno za mene koja sam sa sela došla u veliki grad, susresti se sa takvim naslovima je nešto što ti za trenutak zasmeta. Ipak, naišli su na pogrešnu jer kad proradi seljački inat – gotovo je. Ja sam neko ko je dokazao da je moguće napraviti karijeru i uz sve te nesavršenosti – ispričala je Manojlovićeva u “Magazinu In”.

– Jedina stvar koju sam uradila su zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam želela da sredim zube, sve dok nisam sama pogledala snimke i videla da to na TV-u rogobatno izgleda. Poželela sam da imam osmeh Anđeline Džoli. Ali to je bila moja želja. Sve drugo što su mi govorili da nije lepo, videla sam na snimcima i to mi ne smeta – zaključila je Rada.

 

https://svet-scandal.rs/vesti/scandal-intervju-rada-manojlovic-ova-koleginica-mi-je-unistila-vezu-taj-olos-vise-ne-zelim-ni-da-vidim/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević