Svet

12 Februar, 2022 10:30

GRMI! NEVIĐENA TRANSFORMACIJA Bojane Rodić ostavila ljude bez teksta! Niko je ne prepoznaje! (FOTO)

Bojana Rodić koja se porodila pre samo pola godine i na svet donela zdravog dečaka, pokazala je na svom Instagramu zavidnu liniju. Kako bi se vratila u top formu i izgledala kao pre trudnoće, lepa Šijanova supruga danonoćno trenira, vodi računa o ishrani a rezultati, složićete se, nisu izostali.

Bojana Rodić izgleda bolje nego ikad – Naporni treninzi pokazali rezultate

Na njenom Instagramu isplivala je fotografija iz teretane na kojoj Bojana izgleda zanosno. Sportski top otkrio je njen isklesan stomak a uske helanke, tanke, izvajane noge. Mirkova supruga uložila je puno truda i vremena kako bi ponovo izgedala odlično a čini se da je svakodnevne obaveze oko malog Zorana uopšte ne sprečavaju da dođe do svog cilja.

Osim toga što je posvećena sebi, Bojana je odlična domaćica, supruga i majka. Goca Božinovska nikada nije krila koliko joj se Bojana dopada i koliko je srećna što je baš ona njena snaja. Podsetimo se kako je na početku Mirkove i Bojanine veze Goca govorila o njoj:

Bojana se u kući ponaša kao da ima 50 godina. Mislim da ne može da joj priđe nijedna žena u gradu. Ona je takva domaćica. Sve zna, sve kuva. Kažem, svaka čast njenim roditeljima. Ja sad uđem u kuću, okrenem se, u Mirkovoj sobi je sve pod konac. Stvarno je dobra. Zaslužila je, da ne znam šta bih uradila za nju. Mimo lepote, baš je dobro dete – rekla je Goca iskreno u emisiji „Amidži šou”.

PROČITAJTE: Nevolje u raju? Snajka Bojana nije čestitala rođendan Goci Božinovskoj, a ono što je uradio Mirko svi se čude!

Foto: Printscreen

Inače, Bojana i Mirko kako prenose domaći mediji, uskoro će se venčati u krugu porodice pred matičarem, kumovima i sveštenikom.

Nedavno se pisalo da se Goca Božinovska navodno protivila tome što su Bojana i Mirko pred dolazak bebe potrošili 10.000 evra na renoviranje bazena i dvorišta u domu u Surčinu.

– Nikad u boljim odnosima nismo bili, uživamo, što bismo se svađali. To je takva glupost, ne razumem. Moj sin mene voli kao Boga, on me obožava, mi ne možemo da se posvađamo, mogu kao u svakoj porodici da postoje samo neke nesuglasice. Oni su meni zakon, ja ne mogu biti u svađi sa njima. Tako se slažemo, snajka je miroljubiva kao i ja, sve je super – rekla je Goca Božinovska svojevremeno za „Kurir“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata Images / Printscreen Instagram