Grudi Ive Štrljić
Svet

11 децембра, 2022 16:15

Ova glumica je jedina ugradila silikone pred kamerama: Nisam bila nesrećna, želela sam to

Grudi Ive Štrljić svi komentarišu

Iako uveliko „gazi“ četrdesete, Iva Štrljić važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni. Ne krije da su za izvajanu figuru zaduženi redovni iscrpljujući treninzi kao i zdrav način života koji glumica godinama propagira. Međutim, kao i svaka dama, ona je sa godinama želela da radi na svom fizičkom izgledu pa se tako prepustila veštim rukama estetskih hirurga.

Pročitajte: IVA ŠTRLJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU GOVORI O IGRI SUDBINE, ALI I SVOM ČUVENOM OCU

Grudi Ive Štrljić

Foto: Rajko Ristić

Grudi Ive Štrljić  njen su zaštitni znak, a glumica ne samo što nikada nije krila da je ugradila silikone već je te 2009. godine na operaciju povela i fotografa koji je ovekovečio intervenciju. To je bio deo kompenzacije jednog časopisa, sa kojim se Iva složila.

‒ Nijedna fotografija nije bila vulgarna, niti neukusna. Prikazana je jedna skroz stručna operacija i ne vidim razlog zbog kojeg bi se kajala. Uostalom, ja vrlo dobro i veoma dugo razmišljam o svakom svom potezu pre nego što ga preduzmem jer to smatram odgovornim, profesionalnim i zrelim ‒ govorila je.

Na pitanje zašto je ugradila silikone, njen odgovor je glasio:

Pročitajte: Iva Štrljić je ugradila silikone i sada ih ponosno ističe

Grudi Ive Štrljić

Foto: Instagram

‒ Sa svojim grudima nisam bila nesrećna ili nesigurna, ali činilo mi se da bi bilo dobro kada bi bile malo veće.

‒ Imam utisak da su ove grudi uvek bile moje. Nemam osećaj nečeg stranog ili nečeg novog u telu. Naprotiv, sve deluje prirodno ‒ sumirala je Iva Štrljić utiske po izlasku sa privatne klinike, na kojoj je provela tri dana.

Grudi Ive Štrljić savršeno su se uklopile u njen kompletan izgled, te tako mnogi i dalje misle da glumica na bujnom poprsju može da zahvali prirodi. Svesna da je uzor mnogim devojčicama, koje će poželeti da je kopiraju, dodala je:

‒ Nijednoj devojčici ne bih preporučila da stavlja silikone dok ne sazri. Za takvu odluku treba da bude dovoljno zrela, a organizam mora da se formira, pa tek onda da se eventualno koriguju nedostaci na telu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images