scandal

28 Februar, 2020 15:30

Hakeri OPLJAČKALI pevačice! Ana Nikolić i Anastasija Ražnatović na meti SAJBER-KRIMINALACA!

Ana Nikolić i Anastasija Ražnatović na udaru su hakera koji su im ukrali pesme i objavili ih na društvenim mrežama! Na taj način procurile su pesme sa albuma Nikolićeve, ali i numera kojom je Cecina ćerka želela da najavi svoj prvi CD.

– Čim je Ana Nikolić objavila spot za hit „Bilo je lepo„, istog dana su mimo njene volje procurile još četiri nove pesme! A juče su sajber-kriminalci ukrali i Anastasijinu neobjavljenu pesmu „Heroina“, koju je ona planirala da predstavi tek za dva meseca – započinje priču izvor.

NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA SVE EDOVE PREVARE! ANI KORAĆ SE SMUČIO DAVID!

Sin Goce Božinovske rešio da se SKRASI!Uživa u ljubavi – Svadba na pomolu?! (FOTO)

Darkova verenica progovorila o PRVOM PUTU! Sve je i OBJAVILA! (FOTO)

Anastasija je odmah prijavila slučaj nadležnim organima, doks e Ana nije mnogo potresla zbog ove situacije.

Ani je krivo što je neko minira, ali je sigurna da nije mnogo izgubila jer tek planira da, zahvaljujući tim pesmama, zaradi na koncertima. Svesna je da posle četiri godine pauze publika jedva čeka da je čuje uživo i da će sve hale i klubovi u kojima nastupa biti puni. Za razliku od nje, Anastasija se iznervirala zato što je ovo njen album prvenac, u koji je uložila mnogo turda, ali i novca. Zbog toga je podnela prijavu Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, koji treba da utvrdi ko stoji iza svega – priča izvor i dodaje da je Ceca odmah otišla u Skoplje da teši ćerku:

– Anastasija u Makedoniji upravo završava prvi album, a Ceca joj se pridružila kad je čula šta se desilo. Kao neko ko je dugo na sceni, ona je savetovala ćerku da slučaj prepusti nadležnim organima, kao i da što pre objavi „spornu“ pesmu – rekao je izvor za Informer.

Anastasija je poslušala njen savet i juče neplanirano objavila hakovanu numeru „Heroina“.

– Nedovršena verzija pesme „Heroina“ koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu, procurela je u etar pre nego što sam želala. Nisam htela da pesma koja nije završena kruži po društvenim mrežama, pa sam odlučila da je objavim, ali bez spota. Bilo mi je veoma teško kad sam shvatila da se neko igra mojom karijerom, pogotovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine! Obećavam da ću za „Heroinu“ snimiti i spot – rekla je mlada pevačica

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen