Svet

18 Februar, 2022 11:00

Halid Muslimović otkrio kakva je Vesna Zmijanac u krevetu!? „Kao žena me nije privlačila, palio sam se na Zoricu Brunclik!“

Halid Muslimović važio je za jednog od najvećih šarmera na domaćoj estradi, žene su ga opsedale, a Plavom čuperku nisu odolele ni neke poznate dame.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Među njima je bila i njegova koleginica Vesna Zmijanac koja je i priznala da je bila ludo zaljubljena u Halida u periodu kada je važila za najzanosniju lepoticu na estradi, ali, on joj nikada nije posvećivao dovoljno pažnje.

Međutim, i dan-danas nikome nije jasno kako je moguće da je Halid Muslimović krajem 80-ih i početkom 90-ih mogao da odbije udvaranje koleginice Vesne Zmijanac. On joj je čak posvetio i pesmu sa sasvim jasnom porukom.

vesna zmijanac

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

-Kada je Halid izdao album „Učini bar jedan pogrešan korak“, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu „Nevera moja bio si ti“ – otkrila je Vesna Zmijanac jednom prilikom.

Pročitajte: Vesna Zmijanac doživela teško razočaranje! Zorica Brunclik bez milosti sve ispričala!

Vesnin brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom potrajao je samo tri godine, a ni Halidu nisu cvetale ruže u ljubavi.

On se venčavao i razvodio sa prvom suprugom Almom dva puta, a tada se šuškalo da se navodno ljubakao sa Amelom Zuković, Dinkom Delić, Gocom Božinovskom… U tom periodu Halid se ženi sa Melinom, Banjalučankom, ali njihovu sreću pratili su tračevi da je ona navodno, bila trudna sa drugim. Susret sa pevačicom Adelisom bio je koban po ovaj brak, pa je ona postala treća Halidova supruga.

RAJKO RISTIĆ

-Ja sam voleo i volim Vesnino pevanje, ali kao žena me nije privlačila. Više sam se palio na Zoricu Brunclik, kojoj je Vesna bukvalno uništavala život i karijeru. Sa Zoricom nisam uspeo nikada otići u krevet, sa Vesnom jesam, ali to je bila kre* varijanta. Nije tu bilo nikakve ljubavi – priznao je Halid jednom prilikom.

A nedavno se u jednom intervjuu opet osvrnuo na Vesnu Zmijanac sa kojom se sreo u Beogradu:

Vesnu svi vole. Ja mislim da ona samo sebe najmanje voli iz razloga što može mnogo toga još da predstavi na estradi. Ona je lepa osoba, malo treba da smrša, napravi još koju dobru pesmu, i to je to. Ali ono što je bilo u mladosti i ludosti, da li ovako ili onako, nisam za to da pričam šta je bilo, a pogotovo ono što nije bilo. Imamo svoje porodice sada, ne treba otkrivati neke stvari. Sreo sam je na sahrani Marinka Rokvića.

Pročitajte: VIDIĆ SVE OTKRIO! Kuljići nisu bili srećni što im se sin zabavlja s Cecinom ćerkom?


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE/INSTAGRAM