Saopštenje Jelene Karleuše
Svet

April 22, 2023 16:15

By

Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO

Haljina Jelene Karleuše odoleva vremenu i trendovima

I dok javnost sve zanima šta se dešava u velelepnoj vili na Senjaku u koju su se tek nedavno uselili Jelena Karleuša i Duško Tošić, oni se o brakorazvodnoj parnici i međusobnim odnosima odavno nisu oglašavali. Jasno je da su na ratnoj nozi s obzirom na to da je pop diva za Uskrs odvela ćerke u Dubai, da bi nakon povratka u Srbiju Atina i Nika otišle sa tatom u njegov rodni Orlovat.

Pročitajte: Karleušu će ovo potpuno dotući – Ova lepotica objavila je fotografiju s Duškom, a njihova ljubav je očigledna

Haljina Jelene Karleuše

Rajko Ristić

Da li je Duško potpisao papire za razvod ili Jelena i dalje pokušava da održi porodicu na okupu, ne znamo ali ono što znamo jeste da pop diva gde god da se pojavi nikog ne ostavi ravnodušnim. Mnogi njeni fanovi često je pitaju kako uspeva da odoli vremenu te da sa godinama izgleda sve bolje, međutim ono što je posebno iznenadilo sve jeste fotografija koja je nedavno osvanula na jednoj Karleušinoj fan stranici na Instagramu.

Pročitajte: Slaba na fudbalere – Karleuša ljubi mnogo mlađeg sportistu, sušta je suprotnost Dušku FOTO

Naime, na slici se vidi pevačica koja nosi istu haljinu kao i pre 22 godine. Osim što je potpuno u skladu sa sadašnjim modnim trendovima, ova haljina od džinsa Jeleni stoji savršeno baš kao i dok je bila tinejdžerka. To je samo dokaz da je Duškova još uvek zvanična supruga uvek ispred svog vremena i da od kako se pojavila na estradnom nebu diktira modu.

Pročitajte: Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

Haljina Jelene Karleuše

Haljina Jelene Karleuše veoma je provokativna, duboki šlicevi sa obe strane ističu zanosne noge, dok je gornji deo uzak i ističe njene zanosne obline. Bilo kako bilo, pevačica je poželela da ovaj njen autfit kao i savršeno izvajano telo zabeleži fotograf i tako ostavi dokaz da je kroz istoriju ona bila naša najbolje obučena i najatraktivnija pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images