Ćerka Petra Graša i Hane Huljić
Star

February 23, 2022 19:15

By

UZELA JOJ MUŽA, VENČANICU I PRIJATELJE, PA MORALA I OVO! Hana Huljić prešla svaku granicu pristojnosti?

Vest o venčanju i trudnoći Hane i Petra odjeknula je kao bomba u regionalnim medijima, koji su sudbonosno “da” izgovorili u crkvi Svetog Dominika u Splitu, a nakon ceremonije Petar Grašo i Hana Huljić izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmeh. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon venčanja oseća kao “”muž, dok se javnost interesuje od samog početka veze novopečenih mladenaca kako se oseća Danijela Martinović.

petar graso i hana huljic

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njihovu ceremoniju uprličio je slovenački kuvar Tomaž Kavčić za subotnje venčanje Petra i Hane u Splitu koji je pripremio tortu koja uveliko podseća na onu koju je ispekao pre dve godine pevačici i svojoj bliskoj prijateljici Danijeli Martinović. A fanovi su primetili sličnost i raspisali se po društvenim mrežama.

Pročitajte: Petar Grašo i Hana Huljić žestoko isprozivani! Pali brutalni komentari na račun venčanja i zvanica!

Te 2019. je pevačica u slovenačkom dvorcu Zemono pevačica je proslavila 20 godina prijateljstva sa slavnim kuvarom, sada Grašinim kumom, što su tada krunisali i poslovnom saradnjom.

– Imala je koncert u blizini i došla je k nama nešto pojesti na brzinu. Zvali su me organizatori i rekli “Danijela je sigurno kod tebe” – rekao je tada Tomaž o tome kako su se upoznali. Zajedno su 2019. promovisali marku tonika.

Dve godine kasnije, Tomaž je postao Grašin kum, uz bivšeg košarkaša Dinu Rađu, a jedina na prvu razlika u poslasticama je naziv koji je ispisan na Danijelinoj torti.

petar i hana huljic

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, kuvari su se tortom sa Grašine i Hanine svadbe pohvalili na društvenim mrežama te je već tada obožavatelje začudio manjak raskoši i “spratova”, koji su popularni u izgledu svadbene torte.

– Očito je da su mladenci takvu tortu želeli. Svakako je ukus najvažniji, to je ipak hrana – pisalo je među komentarima.

Pročitajte: Miksi ulazi u Zadrugu sa dečkom! Evo koji pakao je spremila Zoli!

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM