bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić
Svet

July 21, 2022 21:00

By

Petar Grašo ostavio Hanu: Sama izašla iz porodilišta s bebom u naručju, tužna i slomljena (foto)

Hana Huljić napustila porodilište 

Ćerka Petra Graša stigla je kući a ekipa Story.hr portala izvestila je da je mlada mama Hana Huljić u pratnji svoje majke Vjekoslave i sestre napustila porodilište.

Pročitajte: Brak na prvom ispitu – Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Tonči Huljić

Foto: Instagram Screenshot

Hana Huljić napustila porodilište – Petra ni na vidiku 

Hana Huljić porodila se 17. jula i na svet je donela malu Albu. Ćerka Petra Graša dugačka 50 centimetara i teška 3150g dobila je ime po Petrovom ocu Zoranu, a detaljno objašnjenje dao je njen deka Tonči Huljić. Ime je nastalo od latinske reči “albus” što znači blistav, svetao, obzoran. Na italijanskom jeziku Alba znači zora, pa su se Petar i Hana u čast njegovog oca Zorana odlučili baš za ovo ime, piše “STORY!”

Pročitajte: Tonči Huljić nije štedeo – Haninu i Petrovu ćerku čeka neverovatno iznenađenje koje joj deda priprema

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Ipak, ćerka Petra Graša stigla je na svet, a sada je krenula kući, a njenog oca sve to vreme nije bilo ni na vidiku. Naime, Petar je na letnjoj turneji i zbog nastupa propustio je da prve dane radosti provede sa Hanom i Albom.

Pročitajte: Nemilosrdna izdaja – Petar Grašo Danijeli zabio nož u leđa preko tek rođene bebe, oglasila se pevačica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Prve fotografije majke i bebe pokazuju da se Hana još uvek oporavlja od carskog reza, a da je Alba izuzetno mirna beba. S druge strane, Hana nikada nije krila da ima potpuno razumevanje za Petrov posao i da joj njegovo odsustvo tokom ovih dana ne smeta. Ipak, ima zlih jezika koji njegovo odsustvo u ovom momentu smatraju karmom, no srećna porodica je već od prvog dana odlučila da se na zlurade komentare ne osvrće.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram Screenshot