Scandal

25 Aprila, 2021 18:00

HAOS! Maja spremila ZAMKU za Janjuša! Nikad NEĆE smeti da je OSTAVI!

Kako za SCANDAL! tvrde prijatelji Maje Marinković, navodno postoje slike i video-snimci na kojima su i Maja i Janjuš u veoma kompromitujućem izdanju, a koji vrlo lako mogu da se nađu u medijima! Prema rečima našeg izvora koji ne želi da kaže kakav je konkretno sadržaj slika i snimaka, jedino Maja može da spreči da se to nađe u etru, a pitanje je da li će to učiniti jer ovako lako može da ucenjuje Janjuša i natera je da bude samo njen!

 Janjuš imao još jednu aferu, devojka bila trudna?!

Maja i dalje patološki voli Janjuša i spremna je na sve da ga zadrži pored sebe. Mislim da oni oboje znaju da postoje te slike i snimci, kao i šta je na njima. Maja u stvari sigurno zna jer su to snimili njeni drugovi, možda im je ona i rekla da to snimaju, ali u to nisam siguran. U svakom slučaju, ako bi ona zamolila te momke da se to ne širi, tako bi i bilo, ali ako Janjuš ne bude igrao po njenom, ona se neće buniti da to svi vide! E od toga će Janjuš da se šokira, ma neće mu biti dobro. Bolje mu je da se ne igra jer, kako sam načuo, nisu snimci nimalo naivni, a još se sve desilo u kafani, na javnom mestu. Ako to izađe, neće ga oprati ni Sava ni Dunav – objašnjava izvor SCANDAL! i dodaje:

Maja će njega da ucenjuje i za ono dete što ga se navodno odrekla zbog njega, i njegove porodice! Išla je na abortus jer je on to želeo, ali pošto zna da ga sad grize savest, stalno će mu to nabijati na nos. On je pobožan i svestan da je to greh, pa Maja zna gde treba da ga udara. Ona je i demantovala tu trudnoću da bi njega oprala, ali kasnije je čula da je još jednu devojku oterao da se reši bebe kao što je i nju i to je dotuklo! Janjuš će na kraju, hteo ili ne, morati da ostane s njom – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL