Star

16 Septembra, 2020 18:00

HAOS na suđenju! Zorica OTKRIVA: „Nisam htela da se javim Snežani, niti da gledam u nju!“

Zorica Marković se po prvi put u životu našla na sudu i to sa bivšim sudijom Snežanom Ilić sa kojom je boravila u Zadruzi 2.

„Ovo mi je prvo suđenje u životu!“

Kako STAR saznaje, situacija u sudnici je bila zategnuta, a pevačica nam otkriva kako su se ponašale jedna prema drugoj.

„Da budem iskrena ovo je prvi put da mene neko tuži i da ja tu istu osobu tužim. Do sada se nisam pojavljivala na sudu jer sam bila u rijalitiju, a tamo mi niko nije slao pozive već na kućnu adresu. Kako vidim ovo će sve potrajati, jer nam je suđenje pomereno za neki drugi datum iako smo obe došle. S obzirom da se sudimo nije bilo mesta da se jedna drugoj javimo. Nisam ni gledala u njenom pravcu, tako da nam se pogledi nisu ni sreli. Kako je bilo, pa zategnuto i neizvesno kao i uvek po sudnicama”, kaže Zorica koju nerviraju mnogi komentari na njen račun da beži od zakona.

„Svi znaju da ja već 20 godina živim u Jajincima, i ptice na granama znaju gde mi je kuća i da nikada nisam bežala ni od ljudi ni od suda. Nisam ja taj tip i zato me mnogo nervira kada čujem ili pročitam o sebi takve budalaštine. Ja se bre nikoga ne plašim, pa ni Snežane koju sam tužila za povredu ugleda i časti van rijalitija, ispričala je pevačica za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ GAJA