Scandal

October 10, 2020 15:00

By

HAOS! Zbog Marka zveli POLICIJU! Prijavili ga da ugrožava BEZBEDNOST LJUDI!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, u sredu uveče jedna žena srednjih godina zaustavila je policijsku patrolu i rekla da Marko Miljković ugrožava bezbednost ljudi, te da je u jednom lokalu okupio mnogo ljudi koji prave buku i šire koronu!

Hejteri mu prave pakao!

Naime, kada su pomenutu gospođu uputili da pozove broj komunalne policije ili da se javi preko centrale, ona je to odbila pod izgovorom da želi da ostane anonimna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) дана

Želeći da provere ove tvrdnje, policijska patrola koja je sve prenela novinaru SCANDALA! otišla je do lokala u kom je Miljković navodno bio, ali tamo nije bio ni Marko, niti je bilo ko kršio propise! Dojava je, naime, bila lažna! A u stvari pomenuta gospođa nije znala na kojoj lokaciji Marko te večeri slavi rođendan, a to je želela da sazna.

On je, inače, slavio kod kuće uz poštovanje svih mera koje su propisane od kada vlada korona. Marku, srećom, žurka nije uništena i on je zadovoljan jer je proslavio u krugu najbližih. Inače, Marka fanovi nedeljama upozoravaju da će mu hejteri napraviti pakao od života! Fanovi takođe pokušavaju da obaveste i medije da ne padaju na lažne dojave i priče, te da ne veruju svemu što neko plasira samo sa ciljem da ugrozi Marka. Kako dalje saznajemo, Marko i Luna su se te večeri super proveli, a u gostima su im bili Ana Korać, David Dragojević, Bane Čolak, kao i Lunin otac Gagi.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!