scandal

12 Jula, 2020 11:00

HAOS zbog Seke i Adila! Edita i Indi ponovo ZARATILE!

Edita Aradinović i njena sestra Indy ponovo nisu u dobrim odnosima!

EDITA DALA SEKI PESMU PREKO ADILA, INDY IZVISILA!

Naime, iako je Edita dala sve od sebe i jako se brinula dok je Indy bila životno ugrožena nakon smanjenja želuca, njih dve su opet na ratnoj nozi! Inače, kako smo pouzdano saznali, do nove svađe je došlo zbog hita Seke Aleksić Sahara koji ima oko 40 miliona pregleda!

„Autori numere Sahara najpre su pesmu ponudili Editi, ali se ona nećkala i na kraju odustala jer joj nije legla”, objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

„Odmah potom ona je preko Adila došla na ideju da tu numeru ponudi Seki jer su se oboje složili da je to baš njen fazon i bili su u pravu. Seka je ubola hit i ubrzo je imala oko 42 miliona pregleda. Međutim, Indy se mnogo naljutila kada je saznala da je rođena sestra preskočila, te da je pesmu dala Seki. A još više je povredilo jer je čula da su neke kolege rekle Editi da bi ona pokidala baš taj fazon, ali je ostala bez hita i to je jako povredilo. Zato ne želi više ni da priča sa Editom, ali to su one. Očas posla se pomire, a isto tako i posvađaju”, završava izvor za SCANDAL!.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-otkriva-koga-luna-dovodi-u-stan-i-zasto-strepi-od-susreta-sa-markom-dzehverovici-na-meti-albanaca-video/

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!