Hapšenje Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

May 14, 2024 20:41

By

Lunini roditelji posle Markovog hapšenja doneli drastičnu odluku: Oglasili se tim povodom

Hapšenje Marka Miljkovića donelo promene u porodici

Bivši zadrugar i jutjuber Marko Miljković juče je snimao kako u njegov dom dolaze policajci zbog poblema koje je imao s komšijama. Ubrzo nakon toga usledilo je hapšenje Marka Miljkovića a potom njegovo odvođenje u Urgentni centar, a potom i u psihijatrijsku ustanovu “Laza Lazarević”.

Hapšenje Marka Miljkovića svet portal svet

Ivan Vučićević

Marko se žalio na stanare koji žive u stanu iznad njegovog, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je, kako je on sam rekao, uzvratio jajima koja je bacao na njihovu terasu, posle čega je uhapšen.

Pročitajte Luni je teško sve ovo da gleda – Slike Marka Miljkovića iz Laze Lazaravića su pretužne, haos u psihijatriji 

Kako saznajemo, Lunin otac Gagi se presilio kod ćerke, jer niko još uvek ne zna kada će Marka da puste iz pritvora, pa on želi da bude uz nju u ovim najtežim trenucima.

– Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je – rekao je Gagi za Kurir pa nastavio:

Hapšenje Marka Miljkovića svet portal svet

SCANDAL!

– Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane… Ne znam. Luna je ljuta, a opet… Žao mi je što se ovo desilo – rekao je vidno tužan i uznemiren Gagi.

Hapšenje Marka Miljković potreslo celu porodicu

I dok se Gagi preselio kod Lune, brine o njenim kučićima i pomaže joj oko najmlađe ćerke Lane, Anabela je preuzela brigu oko Markove i Lunine starije ćerke Mije, koju je odvela kod sebe.

I Anabela i Gagi se trudi da njihova ćerka što lakše prođe kroz ovaj stresan period i da njihove unuke ne osete potrese koji su se desili u porodici.

Hapšenje Marka Miljkovića svet portal svet

Ivan Vučićević

Bivša Gagijeva devojka, Ermina Pašović javno je Marku pružila podršku.

– Samo jako “Bolan zete”! Ja njega obožavam – napisala je ona, pa dodala:

– Velika podrška za Marka Miljkovića! Tragedija velika.. pa su se digli svi da ga pljuju wow. Jedva ste dočekali! On je jajima, ja bih ih kamenom, još su dobro prošli! Zete, ono što te nije ubilo, sad je na**balo. Jer, sad je tvoj red – napisala je na svom Instagram profilu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL! KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, SCANDAL!