svet

March 13, 2015 12:14

By

Hari Mata Hari 24.aprila predstavlja najveće hitove tridesetogodišnje karijere

hari varesanovic2 2 high compression

Hari Mata Hari je više puta dokazao da je jedan od najboljih izvođača kod nas.Njegove vokalne sposobnosti i energičan nastup već godinama izazivaju oduševljenje publike. Rasprodane turneje i koncerti gde god nastupa, dokaz su za 30 godina uspešne karijere. Koncert u Sava Centru biće jedan stepenik više.Ovog puta biće to koncertna trilogija kojom Hari predstavlja ono što intimno voli.

Nastup će biti podeljen na tri segmenta. Prvi, pod nazivom “Pesme koje volim”, u kome će Hari pevati hitove drugih izvođača,a koje on donosi kao omiljene iz mladosti.
Drugi deo koncerta je pod imenom “Moj sevdah” u kome će otpevati najlepše sevdalinke i za koji verujemo da će biti prava poslastica za sve ljubitelje ove vrste ljubavne pesme.
Zadnji segment u Sava Centru biće klasični pop koncert u kome Hari predstavlja najveće hitove tridesetogodišnje karijere.

Ovo je ukratko program Harijeve trilogije,a još izneneđenja i gostiju očekuju vas na ovom koncertu za koji verujemo da će ostaviti nezaboravan utisak na publiku.
Koncert počinje u 20 časova i 30 minuta. Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su :1700,2000,2300 i 2700 dinara

AUTOR: Svet.rs

FOTO: Promo