Haris Džinović i Željko Joksimović svet portal svet
Svet

May 22, 2024 10:45

By

Puklo dugogodišnje prijateljstvo? Jovana i Melina stale između Harisa i Željka, a ovo je razlog

Haris Džinović i Željko Joksimović družili su se godinama

Haris Džinović i Željko Joksimović godinam su bili veoma bliski prijatelji, a bliske prijateljice postale su i njihove supruge Melina i Jovana. Međutim, čini se da posle Melininog i Harisovog razvoda nije sve kao što je bilo nekada, jer se Joksimovići nisu pojavili na Džinovićevoj proslavi Bajrama, iako su godinama bili redovni gosti.

Haris Džinović i Željko Joksimović nisu više tako bliski?

– Izostali su mnogi, a zbog čega? Ne znam. Ko će to znati?! Ljudi jednostavno nisu želeli da se stavljaju na moju ili njenu stranu. Oni nisu želeli da učestvuju u tome. Ja sam na to burno reagovao, čak sam umeo i da ih opsujem. Lako je nama da budemo prijatelji u kafani, kad se grlimo, ljubimo, jedemo, pevamo – istakao je Haris u emisiji “In3gantno”, pričajući o razvodu od kratorke Meline Galić.

Haris Džinović i Željko Joksimović svet portal svet

Ivan Vučićević

– Svi mi imamo taj hedonistički pristup životu jer nam prija, a kad dođe do problema svi se sklanjaju da ne bi bili sudeonici istoga. Niko ne želi da se prikloni jednoj strani ako postoji klasični problem u muško-ženskom odnosu ili problem bilo koje relacije. Svi se tada sklanjaju, a ja sam ih napadao i govorio: “Morate reagovati! Ne možemo reagovati samo na viski, vino, muziku i kada je lepo” – zaključio je Džinović.

Pročitajte Najteže je kad ti najbliži okrenu leđa – Haris ponovo osetio izdaju i to od onog od koga se najmanje nadao 

Iako Haris nije otkrio koji su mu to prijatelji “okrenuli leđa” mnogi su posumnjali na Joksimoviće koji su se s porodicom Džinović družili godinama, prisustvovali svim njihvim proslavama sa kojih su i objavljivali snimke i fotografije, ali se za Bajram ove godine nisu pojavili u Harisovoj vili.

Haris Džinović i Željko Joksimović svet portal svet

Ata images

Mnogi za ovaj mogući “razdor” među prijateljima krive Jovanu, koja je odlučila da se “prikloni” Melini, što se moglo zaključiti i po snimcima koji su objavljeni, a na kojima se videlo kako voditeljka posećuje kreatorku u hotelu u kojem je boravila nakon razvoda.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES