Naslednica Harisa i Meline
bez dlake na jeziku

2 октобра, 2022 12:30

Haris Džinović besan na ćerku, protiv svega je: Mogu da pričam šta hoću, ona ništa ne sluša

Haris Džinović o odnosu sa ćerkom otvoreno je progovorio pred kamerama. Đina Džinović već mesecima unazad privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Atraktivna osamnaestogodišnjakinja tek nedavno je uplovila u svet socijalnih platformi ali je veoma brzo okupila veliki broj pratilaca i svaki njen postupak se prepričava.

Pročitajte: Posle ovih njenih reči ništa neće biti isto – Đina Džinović pod Vojaževim uticajem ovako napala bivšeg (foto)

Haris Džinović o odnosu sa ćerkom

Foto: Instagram

Pre nekoliko meseci raskinula je višegodišnju vezu sa fudbalerom, Andrejem Đurićem, da bi nedugo zatim uplovila u romansu sa Mihajlom Veruovićem Vojažom. Tata Haris se kako i sam kaže ne pita mnogo oko ćerkinih izbora i života. On je sada pred kamerama „Blica“ prvi put govorio o njegovom i Đininom odnosu, ali i o nasilju nad ženama, što je glavna tema u medijima ovih dana.

– To je tragedija. Katastrofa, treba sprovesti žestok zakon o nasilju nad ženama, silovanjima. I kad nisam imao ćerku, imao sam taj stav. Sve najgore o tome mislim – govori pevač, a onda se osvrće na ćerku Đinu.

– Detetu, kao ja Đini, mogu govoriti do prekosutra šta je pametno da radi, ali čim se okrene presvlačenje u liftu i ne sluša me.

Pročitajte: Melina nije znala šta je snašlo – Haris Džinović u ozbiljnom problemu, kućna pomoćnica je kriva za sve

Haris Džinović o odnosu sa ćerkom

Foto: Ivan Vučićević

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram