Haris Džinović posle razvoda svet portal svet
Svet

May 20, 2024 14:13

By

Ceo život sam tražila muža kao što je Haris: Dok Džinović skriva novu devojku, pevačica javno otkrila ono što niko nije znao

Haris Džinović posle razvoda san je mnogih žena

Haris Džinović posle razvoda od Meline, kako kaže, ne razmišlja o novoj ljubavi, jer, misli da što će se desiti, desiće se spontano. Međutim, izvor blizak pevaču tvrdi da je Džinović već uplovio u novu romansu.

To i ne treba da nas čudi, jer mnoge dame pored sebe žele baš takvog muškarca kao što je on, a pevačica Nataša Alimpić je to i javno priznala.

Haris Džinović posle razvoda svet portal svet

Ata images

Haris Džinović posle razvoda privlačan je brojnim damama

Nataša je prokomentarisala lik i delo popularnog pevača uz reči da muža kao što je on priželjkuje ceo život.

– Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti – rekla je ona za Radio Svetski i zapevala mu stihove svoje pesme.

@radio.svetski #harisdzinovic #zoranamicanovic #natasaalimpic #zvezdegranda #generacijazed #estrada #zabava #muzika #svadba #veselje #harismelina #melinadzinovic ♬ original sound – RADIO SVETSKI


Nataša je nedavno na Saboru narodne muzike osvojila 4. mesto sa pesmom “Kad te život srećom časti”, koju je i otpevala za Harisa. Na istom tradicionalnom događaju priznanja „Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije” dodeljena su Snežani Babić i Dragani Mirković, koja je i najmlađa dobitnica ove nagrade.

Pročitajte Najteže je kad ti najbliži okrenu leđa – Haris ponovo osetio izdaju i to od onog od koga se najmanje nadao 

I dok je odmah nakon razvoda iznosio brojne detalje iz svog braka sa Melinom, ali i uvezi razvoda s njom, Haris je rešio da ona više ne bude tema njegovih razgovora s novinarima.

Haris Džinović posle razvoda svet portal svet

Ata images

– Neću uopšte više da razgovaram na tu temu. Nisam bolovao, niti samo imao šta da prebolim.

Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Ceo Holivud se razveo 100 puta, pa i Beograd isto… Pa, on postoji još uvek. I Bred Pit i Anđelina su se razveli, i šta sad – rekao je Harisi time stavio tačku na priče o svom razvodu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES