scandal

9 Decembra, 2019 14:32

Haris Džinović zakazao još jedan koncert u Sava Centru 26. decembra!

 

Tradicionalni koncert „kralja meraka“, kako publika najčešće zove svog omiljenog pevača Harisa Džinovića, zakazan za 25. decembar 2019. godine u Sava Centru, izazvao je ogromno interesovanje, pa je muzičar odlučio da se sa svojim fanovima druži i dan kasnije, 26. decembra. Prednovogodišnja najluđa zabava uz legendarnog pevača i njegove čuvene hitove uz koje stasavaju brojne generacije, ove godine trajaće dve noći zaredom, a pesme poput „Rano je za tugu“, „Muštuluk“, „Dajte vina hoću lom“, „Kako mi nedostaješ“ i mnogi drugi izazvaće pravu euforiju.

Radujem se što ću svojoj publici prirediti ne jednu, već dve noći za pamćenje, i na pravi način pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Karata za koncert 25.decembra ima još malo, a zbog velike želje publike, odlučili smo da organizujemo još jedan koncert i to dan kasnije. Pevaćemo satima, pravićemo zajedno najbolju atmosferu, i na prvom i na drugom koncertu – kaže Haris koji se euforično priprema za dvodnevni decembarski spektakl.

 

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-tortina-strina-ocajna-dragana-je-edu-stavila-nesto-u-jelo-zena-mu-se-osusila-samo-place-umrece-za-njim-plus-prva-ispovest-njegove-prevarene-zene-brena-napala-stefana-zbog-s/

AUTOR: promo

FOTO: printscreen