Razlog raskida Rade i Harisa svet portal svet
Svet

April 8, 2023 21:15

By

Zabio joj je nož tamo gde najviše srce krvari: Haris ostavio Radu jer ne može da ima decu

Haris ostavio Radu u suzama

Dugo se nagađalo zbog čega Rada Manojlović i Haris Berković više nisu u ljubavi. Mnogi su mislili da je pevač zamenio Radu nekom mlađom, koja je njegovih godina, međutim, istina je drugačija. Naime, Rada je otvoreno priznala zašto ne može da rađa decu, koju je Berković želeo da ima sa njom.

Pročitajte: Ništa od Radine i Harisove ljubavi – Ova žena tvrdi da su ih razdvojili njegova majka i novčani problemi

Haris ostavio Radu

Instagram

– Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugima da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je do njih, u smislu sa mnom ne želiš dete. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalniproblem sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti – objasnila je Rada, pa dodala zbog čega je pila tablete:

Pročitajte: Haris ostavio Radu zbog ove, 15 godina starije devojke

Haris ostavio Radu

Ata images

Zbog sna. Nisam mogla da spavam zato što sam bila u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog – odgovorila je Rada koja nije želela da prizna ko je muškarac u kojeg se zaljubila, a ko je osoba s kojom je bila u vezi, pa je skrenula temu na kupovinu stana za šta je takođe redovno prozivaju:

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Radi Manojlović se ostvaruje najveća želja, Harisa obuzele suze radosnice

Haris ostavio Radu

Foto: Instagram

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam odmorila dušu. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar za sada. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam znala s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra za spot, mogla sam odavno da kupim stan, ali Bože moj, ne žalim se!

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević