haris džinović
Scandal

13 Februar, 2022 13:00

Haris UPLAŠEN za ćerku Đinu, očajnički MOLI ZA POMOĆ!?

Kako SCANDAL! saznaje, Haris Džinović navodno ne može više da podnese objave svoje ćerke na Instagramu! I sam kaže da ne postoji  način da to reši, kao i da je sve prepustio Melini koja je, ipak, kao majka popustljivija i onda se čitav problem produžava do beskonačnosti!

haris Dzinovic

Foto: Ata Images

Haris Džinović digao ruke od vaspitanja ćerke Đine, sve prepustio Melini?

– Haris ne može nikako ni da shvati, a ni da prihvati Đinino ponašanje i kačenje svih tih slika na mreže. Molio je Melinu da se time pozabavi, ali kako je ona mlađa, razume ipak savremeno doba i ne zamera mnogo Đini. S druge strane, Haris je navodno sve očajniji. Čak i javno priznaje da s tim ne ume da se bori, pa je čak priznao da razmišlja da angažuje psihologa ili pedagoga kako bi se našao neki kompromis rekao je naš izvor.

PROČITAJTE: Haris Džinović OTKRIO šokantne detalje iz MLADOSTI!

Foto: Ivan Vučićević

Poznati pevač navodno je istakao da roditelji u današnje vreme nisu zainteresovani za svoju decu kao i da je najveća tragedija što decu „vaspitava“ mobilni telefon.

– Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže. Uzmu telefon u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – ispričao je Haris.

Podsetimo, Haris se nedavno u Premijeri „Vikend Specijal“ osvrnuo i na njenu vezu sa fudbalerom Crvene Zvezde, Andrejem Đurićem.

Sama je izabrala taj put, voli to da radi. Dobro joj ide… Ja se Đini ne mešam iz dva razloga: prvi, ona to radi dobro, a sa druge strane, što bih se ja mešao, naši životi su različiti u potpunosti, nemamo ista shvatanja, različiti aspekti, drugačije razmišljamo, napravićemo neki sudar ako se spojimo – zaključuje Haris u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

PROČITAJTE: Snežana dečku ginekologu nabacuje posao: Koleginice šalje na pregled kod Vanje!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images