svet

January 14, 2016 16:29

By

Hasan Dudić: Ako budem morao u zatvor, organizovaću protest nacionalnih manjina!

hasan-dudic

Pevač Hasan Dudić juče je trebalo ponovo da bude saslušan u Palati pravde jer je u Parovima pretukao Jelenu Golubović, ali je sudski proces odložen zbog nedolaska svedoka Vladimira Radača, bivšeg učesnika tog rijalitija.

Ovim putem pozivam sve nacionalne manjine da me podrže i organizuju protest u moju odbranu. Mada, nadam se da neće doći do toga i da će mi suditi pravedno”, rekao je Dudić, koji je pre ulaska u sud izjavio da se uopšte ne oseća krivim jer, kako tvrdi, nije udario Golubovićevu i napominje da je on oštećen:

“Ovo je lakrdija od suđenja. Ceo svet je video da mi je ona psovala mrtvu majku, decu i unuke, vređala me na nacionalnoj osnovi. Ja nju nisam udario. Da je suprotno od toga, Jelena ne može nikako da dokaže jer nema lekarsko uverenje. Kada me je napala, polivala vodom, psovala i vređala, ja sam skočio, dohvatio je za ruku i ona je tada odglumila pad. Onda sam zamahnuo da je udarim, ali nisam, promašio sam. Da sam je bar udario, pa da znam zašto mi sad sude. Jelena me je molila da je ne tužim zbog uvreda i svega što mi je radila i ja sam joj oprostio”.

Golubovićeva je više puta izjavljivala da pevaču nikada neće oprostiti batine i da će ga goniti i do Strazbura ako bude trebalo, kao i da joj je cilj da Dudića strpa u zatvor.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: Ivan Vučićević