zlata petrovic
Svet

16 Novembra, 2021 23:00

Hasan Dudić opet u bolnici! Zlata Petrović PREMRLA od straha!

Pevač Hasan Dudić objavio je na svom Fejsbuku da je trenutno u bolnici, a sada se nakon toga oglasila njegova bivša supruga Zlata Petrović.

Hasan Dudić opet u bolnici!

Naime, je otkrila da je danas razgovarala sa Hasanom, te da je pevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

Hasan je dobro. Ja sam se odsekla kada sam po portalima videla njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno. Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je hteo odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati lekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada – rekla je Zlata za Pink.rs i dodala:

Hasan Dudic

U sadašnje vreme za minut ne znaš šta može čoveku da se desi, ne smem više ni telefon da otvorim da ne bih videla da je neko umro i slično… Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod lekara. Neka mi bude šta bude. Osetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to.

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ Printscreen