Svet

18 Aprila, 2021 19:00

Hasan Dudić otkriva: „Šaban mi je dao ZNAK, evo šta se čulo iz njegovog GROBA”

Hasan Dudić izašao je iz bolnice u kojoj se lečio od korona virusa. Kako sam ističe, ono najgore je prošlo jer ga je Šaban sačuvao.

Hasan Dudić otkriva: „Imam predskazanja”

Kažu lekari da se oporavljam. Do pre neki dan sam bio u sobi sa najtežim pacijentima. Preko dana pričaju, pokretni su, uveče ih pakuju u kese. Tuga božija. Treba čovek da ima snagu da ne skrene od takvih scena. Mene su spasili lekari, sam Bog i moj Šaban. Vidim njegove oči, on me čuva i ne da. I u snu ga vidim, ali ne govori ništa – priča Hasan za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Kad smo išli na grob da odnesemo cveće i zapalimo sveće, nešto je jako puklo. Kao da je na kovčeg pao teg od 20 kilograma, a relano, nema tamo šta da padne, grobnice su kao sobe. To je bio pozdrav od njega. Ja još od 24. 11. 1978. godine, kada sam u vojsci doživeo kliničku smrt imam predskazanja. Predvideo sam veliki zemljotres u Crnoj Gori, Titovu smrt. Tako sad osećam da je moj brat Šaban sa mnom i ne da da mi se bilo šta loše desi – kaže Hasan kog sad često zovu snaja Goca i bivša supruga Zlata da vide kako je.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ