Scandal

13 Oktobra, 2020 21:00

Hoće da POSVAĐAJU Žiku i Katićku! ZLOBNICI ne mogu da podnesu njihov USPEH!

Pošto emisija „Nikad nije kasno“ obara sve moguće rekorde gledanosti, ne čudi što su pojedini zluradi i neuspešni konkurenti pokušali da zavade Draganu Katić i Žiku Jakšića, piše novi SCANDAL!

Konkurenti se nameračili na njih!

Naime, od kada je Žika osmislio ovo takmičenje, Dragana je njegov stalni saradnik i od samog starta njih dvoje sa ostatkom ekipe beleže sjajne rezultate, a to svakako ne prija konkurenciji, pa su se pojedini nameračili na njih dvoje s ciljem da ih posvađaju jer veruju da emisija ne bi imala toliki uspeh kada bi neko od njih ispao iz tima!

– Mene uopšte nije začudilo kada sam načuo da pojedini imaju cilj da zavade Draganu i Žiku i da preko te spletke eventualno nekog od njih dvoje sklone sa projekta – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Prosto, Dragana i Žika su tim koji pobeđuje. Uostalom, Žika može da se povuče kao voditelj, ali on je producent pomenutog projekta i naravno da se nikada neće povući. Doduše, istina je da to ne bi bilo to kada bi neko od njih dvoje odustao od voditeljskog angažmana, ali džaba dušmanima i tračevi i izmišljotine. Pa i Dragana i Žika su odrasli i ostvareni ljudi, tolike godine su na javnoj sceni… Zamislite da su čitali i slušali sve što im se pripisivalo, nikada onda ne bi imali uspešne karijere. Znam da je i do njih stiglo sve to što se priča i te neke otrovne strelice, ali su oboje iskulirali i nastavili da rade svoj posao. Briga njih za dokone i sujetne ljude, njima je cilj da budu najbolji, a činjenica je da jesu među najboljima – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!