Horoskop za 31. avgust
Svet

August 31, 2023 06:00

By

Horoskop za 31. avgust: Nalazite se u ljubavnom trouglu, male su šanse da se ovo ne pretvori u katastrofu

Horoskop za 31. avgust 2023. godine donosi mnogo promena na ličnom i poslovnom planu

OVAN

Sve više želite da budete blizzu kolege. Ne udaljavajte se od njega ukoliko osećate da ste kompatibilni. Situacija na poslu će se zbog toga dodatno zakomplikovati. Glavobolja.

BIK 

Zapamtite da nije sve u novcu. Ima nešto i u učenju. Nemojte biti pohlepni jer je sve prolazno. Ljubav i zdravlje na istom nivou – letargija.

Pročitajte Mesečni horoskop za avgust

Horoskop za 31. avgust

 

BLIZANCI 

Troškovi se gomilaju a režije čekaju. Ne dozvolite da upadnete u depresiju zbog sopstvene neodgovornosti i da krivite druge. Popričajte sikreno s partnerom i objasnite mu da ste stvari doveli du krajnjih granica. Razumeće vas…

Horoskop za 31. avgust 2023. godine

RAK 

Pojaviće vam se neko ključan na poslu pa se na vreme pripremite. Osećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Nalazite se u ljubavnom trouglu, male su šanse da se ovo ne pretvori u katastrofu. Stomačne tegobe.

LAV

Morate smiriti vaše egotripove i shvatiti da se svet ne vrti oko vas. U vašem okruženju postoje ljudi koji su takođe vredni pohvale i paćnje pa je red da zauzmete zadnju klupu. Mućnina.

DEVICA

Isuviše ste aktivni i nemate nameru da ulestvujete u svemu što vam drugi plasiraju. Budite otvoreniji prema svojim obavezama i na vreme ćete ih rešiti. Zdravlje nestabilno, proverite krvnu sliku.

Pročitajte Džaba mu skupe krpice – Ovo je najneuredniji znak Zodijaka

Horoskop za 31. avgust

VAGA

Ono što je jako bitno na vašem polju emocija jeste da se može očekivati nešto pozitivno ukoliko ste se zalubili u jednog Raka. Euforični ste.

ŠKORPIJA

Isuviše se namećete ali po svemu sudeći moraćete da spustite loptu i sačekate svojih pet minuta. Neko ipak želi da vam pomogne u onome što trenutno radite iako vi smatrate da su svi protiv vas. Varate se. Potražite pomoć psihologa.

Horoskop za 31. avgust za preostale znake pogledajte u nastavku

STRELAC

Budući da ste nezaposleni jedino na čega možete da se oslonite je ljubav. Partner vas toleriše. Budite strpljivi.

JARAC

Žarko želite da se ostvarite u ulozi poslodavca ali čini se da če to ići malo teže budući da vam planete nisu naklonjene. Neki detalji nisu se dovoljno dobro uklopili u vaše polje finansija i to treba da popravite. Ljubavni status katastrofalan…

Pročitajte Imate osećaj da ćete pući od stresa? Evo pet jednostavih saveta kako ga se trajno rešiti

Horoskop za 31. avgust

 

VODOLIJA

Veliki jaz vlada između vas i vašeg partnera. Bilo bi dobro da se ipak koncentrišete samo na poslovni segment.

RIBE

Ukoliko ste zaljubljenu i jednu Devicu možete da se nadate solidnom emotivnom statusu. Imaćete odličnu priliku da se bolje upoznate…

AUTOR: SVET

IZVOR: Horoscope.com / SVET

FOTO: Pexels