Devojka miriše cveće
Svet

2 Aprila, 2022 10:23

Mesečni horoskop: Ribe – pomračenje Sunca vam može naškoditi i doneti probleme

                                                        BIĆETE NEZAUSTAVLJIVI – HOROSKOP ZA RIBE

Pred vama je period koji će biti uspešan na svim poljima – nećete imati problema sa zdravljem, a ako se u prvoj polovini aprila posvetite novim projektima, možete očekivati veliki uspeh

Ribe, april će biti vaš mesec! Pucaćete od energije i bićete spremni za nove projekte. Najbolje bi bilo im se posvetite od 1. do 16. aprila, budući da će Mesec tada biti u rastućoj fazi, što će vam i te kako ići naruku. Neće biti razloga za brigu kada  je reč o finansijama – Mars, planeta koja je u vašem slučaju povezana s tim aspektom, naći će se u vašem znaku 15. aprila i to će vam doneti priliku da zaradite dodatni novac. Bukvalno će vam se činiti da vas pare proganjaju – trošićete ih na sebe, moglo bi se reći da ćete ulagati u sebe. Jupiter će se od 1. do 17. aprila kretati zajedno s Neptunom, koji je vladar vašeg znaka. Njihovo zajedničko putovanje vam neće pomoći samo da uvećate bogatstvo, već će vam se otvoriti i nove prilike u karijeri. Zdravlje će takoće biti odlično tokom celog aprila, a Mars će vam dati vetar u leđa, tako da ćete biti poletniji nego inače. Ipak, bilo bi dobro da ne jurite kao muva bez glave i da izbegnete impulsivno donošenje odluka.

Pročitajte: /Mesečni horoskop za april!Vodolije očekuje ljubavna drama

HOROSKOP DEVICA

Pixabay

PAŽLJIVO VOZITE

Pomračenje Sunca koje će se dogoditi 30. aprila biće u vašoj 3. kući, koja se odnosi na komunikaciju.  Ipak, neće vam mnogo naškoditi – problem bi mogli imati samo školarci i studenti jer bi moglo doći do nerazumevanja sa profesorima. S druge strane, u tom periodu bi trebalo pažljivije da vozite, budući da su mogući kvarovi na automobilima, baš kao i na uređajima u domaćinstvu. Budući da je Sunce povezano s vašim zdravljem, ali i poslom, moguće je da ćete postaviti temelj za poslovne promene. Kada je o zdravlju reč, možda ćete se uplašiti da nešto nije kako treba, ali verovatno neće biti stvarnog razloga za brigu.

PROMENE NA VIDIKU

Tokom maja horoskop za ribe biće veoma izazovan jer ćete imati vremena da razmislite o svojoj karijeri. Naime, Jupiter, koji je u vašem slučaju povezan s tim aspektom, stagniraće od 12. maja, pa sve do 11. juna. U tom periodu ćete moći da sagledate sve okolnosti i odlučite u kom pravcu da krenete kada je reč o poslu. Moguće je da ćete shvatiti da vam je zarada bitnija od radne pozicije ili titule.

Pročitajte: HOROSKOP Strelac – OZBILJNA VEZA na čekanju!

Horoskop

Pixabay

ŠKOLARCI, OPREZ!

U vašoj 9. kući, koja se odnosi na učenje i znanje, 16. maja doći će do pomračenja Meseca. Ono bi se moglo negativno odraziti na osobe rođene u znaku Riba koje se i dalje školuju, dok ostali pripadnici znaka ne bi trebalo da imaju razloga za brigu. Međutim, pomračenje Meseca uticaće na Saturn, koji je u vašem slučaju povezan sa prijateljstvima. Dakle, postoji mogućnost da ćete zbog tog uticaja imati neke razmirice, ali ćete konačno moći da odvojite žito od kukolja i kažete zbogom lažnim prijateljima.

                                                                          LJUBAVNA SLAGALICA – HOROSKOP ZA RIBE

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja.  Horoskop za Ribe i ostali znaci:

OVAN Stalno će vam prigovarati.

BIK Dogovaraćete se da odete na kraći put.

BLIZANCI Oprostićete uvredu.

RAK Podsetiće vas na davno obećanje.

LAV Teško ćete moći da odbijete njegovu ponudu.

DEVICA Provociraće vas svojim prisustvom.

VAGA Doživećete prijatne trenutke.

ŠKORPIJA Pozitivno ćete uticati na nju.

STRELAC Zahvaljujući njemu ostvarićete uspeh.

JARAC Stavite mu do znanja da vam se dopada.

VODOLIJA Vreme je da zakopate ratne sekire.

RIBE Biće uz vas prilikom neprijatnog susreta.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Pixabay