Horoskopski znak Škorpija

Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Malo je onih koji su se preko noći obogatili, vi već neko vreme vredno radite na svom cilju.

Ljubav: Počnite da živite sa većom svešću o sebi i drugima. Imaćete više sreće u ljubavi

Zdravlje: Smanjite dnevne obaveze, jer neće biti dobro ako popodne provedete sa knjigom u ruci

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Sve ce ici kako se ocekuje, zapravo, oseticete da se nesto sprema u pozadini, jer odavno nije bilo tako glatko.

Ljubav: Bilo bi od velike koristi da odvojite malo vise vremena i odete sa partnerom na kraci odmor, gde mozete da se posvetite jedno drugom. Mozda cete otkriti nesto novo o svom partneru sto ranije niste primetili. Budite otvoreni za nove mogucnosti.

Zdravlje: Zainteresovacete se za duhovnost i misticizam. To ce vas opustiti na pravi nacin i ukloniti manji vid depresije.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Jako je povoljan mesec za posao, ali druga polovina meseca nosi opasnost da vas neko zavede, da pokuša da vas prevede žednog preko vode, pa obratite pažnju na taj deo, da ne biste pravili bespotrebne greške. Posao ali i finansije su jako dobro postavljeni i uticaji nose uspeh i napredovanje. Mnogi od vas će napredovati na poslu, a takođe se vidi i znatno uvećanje finansija. Za nezaposlene Škorpije je sjajan period za pronalaženje posla, samo je bitno da imate veću inicijativu u tom smeru.

Ljubav: Venera u Ribama nosi dosta romantike i naglašava strasti, pa će mnoge Škorpije, slobodne, ali i zauzete imati sjajan period za ljubav i zabavu. Zabava će se više odvijati u spavaćoj sobi, a manje kroz neke konkretne izlaske i tome slično. Za one koji su u tajnim vezama, period nosi puno strasti, bliskosti i jakih emocija, a veze koje su bile u zastoju ovoga meseca će se pokrenuti u potpunosti. Za one koji su slobodni ovaj uticaj nosi magnetizam i mogućnost da privučete pravog partnera za sebe.

Zdravlje: Slaba tačka su grlo i sinusi.

Najnovije na portalu Marie Claire