Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 26.09.2021.

Posao: Nije preporučljivo da danas ulazite u nove projekte. Posvetite se poslovima koje treba da dovršite od ranije.

Ljubav: Očekuje vas zanimljiv dan za polje flerta. Imaćete nove prilike na ovom polju.

Zdravlje: Preporučuje vam se bavljenje sportom.

Nedeljni horoskop za period: 20.09.2021. - 26.09.2021.

Posao: U punoj ste snazi i maksimalno ste posvećeni svom poslu. Dobićete puno nekih novih informacija ako se bavite privatnim poslom.

Ljubav: . Kada je o ljubavi reč spremni sre da probate nešto novo sa Rakom ili Ribom.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi ako patite od astme ili alergija. Takođe, čuvajte disajne puteve generalno, pluća pogotovo.

Mesečni horoskop za septembar 2021.

Posao: Veći autoritet i potrebu da zasijate na poslu osetićete upravo u septembru. Pred kraj ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete neke saradnike koji se najmanje nadaju da mogu da vam priđu. Pokušajte da odete u inostranstvo ako želite da radite veće projekte. Ukoliko ste se opredelili da radite u državi u kojoj ste, onda morate da tražite pomoć ili popularno rečeno vezu koja bi vas progurala na vrh. Novac očekujte posle 13. u mesecu. Saradnja sa Bikom, Lavom Vagom ili Ovnom može vam doneti bolju finanasijsku situaciju.

Ljubav: Škorpije u vezi ili braku mogu biti pritisnuti ljubomorom ili posesivnošću partnera, dok oni koji su slobodni imaju udvarača Lava koji neće popustiti do kraja meseca. Verovatno ćete uću u tu vezu. Osoba sa podznakom Vaga, Ribe, Rak, Jarac ili Ovan će vam biti interesantna.

Zdravlje: Možete imati probleme sa visokim krvnim pritiskom, pa budite na pojačanom oprezu.