Horoskopski znak Škorpija

Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Manja greška može Vas koštati.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Posetite oftamologa.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Na poslu mirno i bez stresa.

Ljubav: Slobodne osobe ce imati privilegiju da budu pozvane na proslavu kod bivseg partnera i te trenutke treba upotrebiti na prijatno evociranje uspomena,ali ne i na obnavljanje veze koja trebna da ostane u proslosti sa razlogom.Oni koji su se nadali da ce im ova nedelja doneti poboljsanja u komunikaciji,ako nisu nista sami preduzeli da do toga dodje,ne treba da ocekuju da ce se bilo sta popraviti samo od sebe i bez Vaseg ucesca .

Zdravlje: Odlicno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Skorpijama je izuzetno povoljan mesec za posao i za napredovanje u poslu, narocito druga polovina meseca. Sunce sa Venerom donosi Vam uspeh i stabilnost, ali i popularnost, jaku volju za postizanjem uspeha. Mnogi od vas ovog meseca mogu znatno napredovati, i poslovno ali i finansijski. Povoljan je i period za sve one koji su u privatnom biznisu, ovoga meseca bicete nagradjeni sa sav trud koji ste ulagali proteklih meseci. Za one koji su nezaposleni jako je povoljan period da pronadju dobar posao, posao u struci, posao koji su zeleli i kojem su se nadali.

Ljubav: Ako ste u duzoj vezi ocekujte nagle obrte i promene. Moguca su nepredvidljiva desavanja, budite spremni. Partner moze da Vam zameri mnoge stvari i da se ponasa cudno, niste na to navikli. Isto tako, dozivecete mnoge interesantne stvari i sasvim nove situacije zajedno sa partnerom. Zazuete Skorpije, narocito koje su u braku, u poslednje vreme imaju nejasan odnos sa voljenom osobom. Mnoge stvari mogu Vam biti cudne, ispitajte to. Moguce je da je doslo do zasicenja, potrebno je da unesete promene u Vas odnos. Odlazak na put bi sve popravio.

Zdravlje: Nervoza i napetost.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje