Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Imate utisak da su neke poslovne okolnosti protiv vas i da nećete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili.

Ljubav: Iako ste želeli stabilnu vezu, shvatićete da ne postoji mogućnost da sada dođete do toga.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za vaše polje privatnog posla.

Ljubav: Na emotivnom planu vam se vraća osoba iz prošlosti sa kojom niste do kraja raščistili priču.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje tegobe sa osetljivim želucem, kiselinom, lošim varenjem, probavom pa i sa stomakom. Obratite više pažnje na ishranu.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Aspekti ovog meseca će vas terati da radite i to prekovremeno, kao i da se okrenete poslovima koji traže akciju, ali novac vam stiže ipak iz inostranstva. Možete biti zaneseni nekim poslom koji izgleda kao laka zarada, ali vam je savet da u sve što ulazite budete oprezni. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspeh. Druga polovina meseca donosi poziv ili saradnju sa stranim investitorima. Pazite šta potpisujete. Pokušajte da sarađujete sa Devicom ili sa osobom u znaku Jarac.

Ljubav: Veoma ste skloni tajnim vezama, što posebno važi za one koji su već u braku ili u dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas ,,kida,, i nikako ne možete da se zaustavite. Trebalo bi da imate pored sebe prave prijatelje kako bi vam otvorili oči ili vas usmerili da ne ostanete,,slepi kod očiju,,. Za one koji nisu u vezi, javlja se šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom i to verovatno na putu koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. Verujete u ljubav sa Ovnom, Devicom ili drugom Škorpijom, koja u vama budi ludu strast.

Zdravlje: Skloni ste akutnim upalama. Čuvajte donji stomaka, posebno zonu lumbalnog dela. Mlade Škorpije moraju kod specijaliste ginekologa ili urologa.