Horoskopski znak Škorpija

Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 17.05.2022.

Posao: Moguce su neocekivane prepreke ili zastoj zbog problema u dokumentaciji. Pripremite rezervni plan. 

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja Vam je mnogo znacila u proslosti predstavlja dominantnu atmosferu ovog perioda.

Zdravlje: Variranje pritiska. 

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Posao: Glavna tema ovog perioda jeste poslovna saradnja. Vase polje poslovnih odnosa bice intenzivirano kroz Vasu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Ocekuju Vas brojni sastanci i uvodjenje novih metoda rada, kao i prosirenje delokruga

Ljubav: Skorpije ocekuje obnavljanje komunikacije sa osobom koja im je ranije mnogo znacila. Medjutim, povratak bivse ljubavi donece nove izazove, ali i strah od toga da se scenario ne ponovi. skorpije koje su u vezi uspesno ce resiti jedan vazan problem koji ih je dugo mucio.   

Zdravlje: Pad imuniteta.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: I pored zastoja u poslovima, kao i u platnom prometu, puni ste novih ideja, vizija. Problem je sto morate naci saradnike koji ce sa Vama uspesno izneti te ideje u realnost. Moracete se prilicno potruditi da uspete u tome, ali se nemojte predavati. Konsultacija sa jednim iskusnijim, starijim saradnikom, moze doneti korisne ideje. Vazno Vam je da nadjete podrsku u svom radu, jer nekada pocinjete da sumnjate u verodostojnost, realnost ideja. Moguce da Vas u tome nece podrzati osoba sa kojim vec dugo vreme radite, pa cete izlaz potraziti u raskidu dugogodisnjeg ugovora. Na pocetku to moze lose uticati na Vas, cak Vas i kolebati, ali vremenom spoznajette da ste nacinili pravi korak.

Ljubav: Ovaj mesec ce biti ispunjen intimnosću i nijansama ljubavi. Izrazite svoja prava osećanja pred voljenim. Shvatićete da nakon ovoga sve staje na pravo mesto. Verovatno ćete preduzeti sledeći korak u Vasoj vezi. Vas ljubavni zivot ide brzim tempom nego sto biste zeleli, ali posto toliko uzivate u vremenu sa svojim partnerom, nećete imati nikakva negativna osećanja u vezi sa napredovanjem. Ako ste slobodni, neće se pojaviti nova ljubavna interesovanja. I Vi sami niste preterano zainteresovani za ozbiljan odnos, pa necete mnogo patiti zbog emotivne samoce. Ipak, postoji osoba koja je veoma zainteresovana, ali joj ne dajete znake, kako bi nacinila prvi korak.

Zdravlje: Moraćete da odvojite vreme za sebe i pokusate da poboljsate svoje zdravlje.