Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 02.03.2021.

Posao: Izuzetno ste vredni, uporni i imate jasno postavljene ciljeve. Postoji ekipa koja je ljubomorna, ali vas ne zanima njihovo mišljenje.

Ljubav: Pripazite na bračnog partnera. Postoji osoba sa posla koja želi da mu se tajno približi.

Zdravlje: Bubrezi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 01.03.2021. - 07.03.2021.

Posao: Na poslu vas očekuje jako puno problema koje ne uspevate da prevaziđete. Iz tog razloga tražite pomoć i dobijate je tako da na kraju uspevate da ostvarite poslovne ciljeve

Ljubav: Kada su emocije u pitanju imate simpatiju i na prilično nenametljiv način otkrivate svoje namere.

Zdravlje: Glava je osetljiva, naročito sinusi i disajni organi.

Mesečni horoskop za mart 2021.

Posao: Na polju posla ovog meseca možete postići veliki uspeh i napredak. Potrebno je samo da imate više inicijative. Aspekt Sunca i Jupitera donosi povoljne prilike kao i naklonost kolega i nadređenih. Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla i dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Jako su povoljni uticaji i za promene, unapređenja i partnerske odnose.

Ljubav: Ulazak Venere u znak Bika aktivira vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa. Period je izuzetan za sve Škorpije, zauzete i slobodne. Ovaj uticaj podiže ljubavnu energiju, pa lako možete da ostavite snažan utisak na suprotni pol. Savet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mestu možete upoznati interesantnu osobu za vas. Naglasak će biti na strastima i privlačnosti, pa vam ova energija može prodrmati ljubavni život iz korena.

Zdravlje: Moguće su glavobolje kao i bolovi u predelu vrata i ruku.