Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Ukoliko ste privatnik, loš je dan za suđenje. U slučaju izlaska na ročište sami sebe ćete minirati iskrenošću.

Ljubav: Partner vam pomaže da prebrodite loš poslovni period. Bez njega bi bili totalno izgubljeni.

Zdravlje: Problemi sa urogenitalnim traktom.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla i rešavanje problema. Odlučni ste da ih konačno rešite, ali uprkos jakoj volji i trudu rezultati će biti manji od očekivanih.

Ljubav: Uspostavljate komunikaciju sa bivšim partnerom.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da povedete računa o pravilnoj ishrani, jer je stomak osetljiv.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Škorpijama je izuzetno povoljan mesec za posao i za napredovanje u poslu, naročito druga polovina meseca. Sunce sa Saturnom donosi vam uspeh i stabilnost i jaku volju za postizanjem uspeha. Mnogi od vas ovog meseca mogu znatno napredovati i poslovno, ali i finansijski. Povoljan je i period za sve one koji su u privatnom biznisu. Ovoga meseca bićete nagrađeni sa sav trud koji ste ulagali proteklih meseci. Za one koji su nezaposleni jako je povoljan period da pronađu dobar posao, posao u struci ili posao koji su želeli i kojem su se nadali.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi – očekujte nagle obrte i promene. Moguća su nepredvidiva dešavanja, pa budite spremni. Partner može da vam zameri mnoge stvari i da se ponaša čudno, a vi niste na to navikli. Isto tako, doživećete mnoge interesantne stvari i sasvim nove situacije sa partnerom. Zauzete Škorpije, naročito one koje su u braku, u poslednje vreme imaju nejasan odnos sa voljenom osobom. Mnoge stvari mogu vam biti čudne, pa ispitajte to. Moguće je da je došlo do zasićenja i potrebno je da unesete promene u vaš odnos. Odlazak na put bi sve popravio.

Zdravlje: Nervoza i napetost.