Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 21.01.2021.

Posao: Posao stagnira i vi čak nemate želju da ulažete napor u posao jer ne očekujete ikakve rezultate.

Ljubav: Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Jako puno vam znači njegova podrška u za vas, teškim vremenima.

Zdravlje: Cirkulacija je loša.

Nedeljni horoskop za period: 18.01.2021. - 24.01.2021.

Posao: Dokaz da se strpljenje i upornost isplate, jeste baš ova nedelja, koja će Škorpijama doneti veliko angažovanje na poslu, mogućnost da napreduju, promene radno mesto ili da sklope bitne ugovore.

Ljubav: Magnetizam, šarm i osvajački duh doneće Vam veliki broj prilika i kontakata sa suprotnim polom.

Zdravlje: Grlo, stomak i oscilacija krvnog pritiska su tegobe koje Vas mogu mučiti tokom meseca.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Vaš vladar, Mars, još uvek je nezgodno postavljen, pa vam može i na polju posla zadavati probleme. Svesni ste da se nešto mora promeniti, jer niste zadovoljni novonastalom poslovnom situacijom. Ovaj uticaj vam lako može doneti sukobe na poslu, ali time nećete nista postići, već možete još više sve zakomplikovati. Ipak, ovaj uticaj će proći, pa će vam doneti mogućnost da napredujete i da rešite većinu problema koje imate. Za nezaposlene Škorpije nije najpovoljniji period, sačekajte da dođu bolji dani.

Ljubav: Slobodnim Škorpijama dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, verovatno zbog obaveza ili zbog nekakve nepredviđene situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzete Škorpije biće više van kuće, zauzete poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac, ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo, biće to nekakav flert, ništa dublje.

Zdravlje: Nervoza i napetost!