Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Mnogo radite, ali očekujete da dobijete i adekvatnu nagradu za svoj trud, odnosno napredak.

Ljubav: Vaša nesigurnost na ljubavnom polju dovodi vas do razočaranja. Sve bi bilo mnogo lakše kada biste manje sumnjali u sebe.

Zdravlje: Vratni predeo vam je osetljiv.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da ma koliko truda uložili u posao i dalje nema efekta.

Ljubav: Emotivno ste takođe nezadovoljni. Ne samo da nemate partnera, nego niste raspoloženi ni za druženje što onemogućava novo poznanstvo i promenu statusa.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, prolazite kroz faze neraspoloženja.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Ovaj mesec je najviše povoljan za pripreme i planiranje, ali nije povoljan za neke direktne akcije. Strpite se neko vreme, bolji period tek dolazi. Oni koji su u privatnom biznisu imaće manje zastoje u poslovanju kao i sa finansijama. Za one koji traže posao isto nije najbolji period, ali su moguća zaposlenja koja će da nadomeste čekanje onog pravog posla za vas. Povoljan je period za one Škorpije koje su na poziciji, jer uticaji vam mogu doneti dugo očekivani uspeh.

Ljubav: Partner je veoma zaljubljen u vas, samo ga ponekad uznemirava vaša nepredvidljiva priroda. Sa vama nikad nije siguran i ne zna na čemu je. To potpiruje strasti, ali može i da dovede do ljubomore. Ipak, nikada nije dosadno. Slobodne Škorpije – budite spremne! Jedan Jarac će naprosto poludeti za vama. Sve će učiniti da vas osvoji i da pridobije vašu naklonost. Privući će vas njegova upornost i spremnost na bukvalno sve kada ste vi u pitanju. Možda vam se u prvi mah neće toliko dopasti, ali će vas vremenom smekšati. Prijaće vam saznanje da ste obožavani. Uživajte.

Zdravlje: Skloni ste prehladama, a grlo vam je posebno slaba tačka. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.