Horoskopski znak Škorpija

Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Ne radite poslove u kojima niste umesni moze doci do povrede.

Ljubav: Raprava bez kraja,ali I bez pocetka.

Zdravlje: Ako ste radili tetovaze pazite na infekciju.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Problem vezan za neka dugovanja se odlaze do daljnjeg i vodite racuna da ne dodje do novih troskova koji ce dodatno da opterete Vas budzet.

Ljubav: Neprijatnost koju ste doziveli u proteklom periodu ostavila je trag na Vasim emocijama i one vise nisu jake kao sto su bile.Razocarali ste se i u toku nedelje nema promena na emotivnom planu.Sacekajte da prodje i odnos ce se resiti.

Zdravlje: Uopsteno gledano je stabilno,ali je dijeta neophodna i to sto pre.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Polje posla je kod vas pod uticajem Juptera sto donosui mogucnost prosepriteta, ali kroz neko cekanje. Nista se bitno jos ovog meseca nece pokrenuti, ali dolaze neke povoljne vesti i dogovori. Za nezaposlene Skorpije je povoljan period za pronalazak zaposlenja, ali posla koji nece bas dugo ni trajati, jer tek na jesen se vama vide povoljnije mogucnosti za stalan i kvalitetan posao. Za one koji se bave privatnim biznisom vidi se poboljsanje i vece pokretanje do kraja meseca.

Ljubav: Druzenje sa prijateljima Vas opusta i cini srecnim. Pred Vama je mnogo lepih trenutaka u drustvu bliskih osoba. Ako ste sami, upravo preko prijatelja postoji mogucnost da nekoga upoznate. Moguce da cete sa tom osobom imati i nekakve dogovore oko posla. Ovo je veoma pozitivan uticaj koji moze da vam donese ne samo ljubav vec i zanimljive poslovne ponude. Skorpije koje su u braku imaju pred sobom stabilan period. Uspeh u svim zajednickim planovima i poduhvatima. Umete ponekad da budete nestrpljivi i da naglo reagujete, sto kvari vas odnos sa partnerom.

Zdravlje: Slaba tacka mokracni putevi i besika.