Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Imate odličnu intuiciju, ali je ne koristite. Ulazite u nepotreban konflikt sa saradnicima.

Ljubav: Zaljubljeni ste i idealizovali ste partnera. Imate utisak da ste njega čekali celog života.

Zdravlje: Glava je osetljiva.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Možete da očekujete pokretanje novih poslovnih pregovora koji će vam biti značajni.

Ljubav: Na polju ljubavi sledi manji konflikt sa partnerom ali nakon toga i pomirenje.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa bolovima u grlu, disajnim putevima, sinusima. Moguća je prehlada ali i upalna, bolna stanja i virusne infekcije takođe.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Osoba sa kojom poslovno sarađujete počeće da vam šefuje i da vam prebacuje obaveze koje nisu vaše, što vam se definitivno neće dopasti. Nešto od toga nećete baš moći da izbegnete, ali ako toga bude previše, počeće da vam kuva u stomaku i nećete izdržati da se ne pobunite, što moze dovesti i do konflikta. Za one koji su u privatnim vodama sprema se iznenađenje. Novi kontakti, sa ljudima od uticaja, doneće vam i nove prilike za poboljšanje vaše poslovne situacije. Neće izostati ni finansijska dobit, koja može biti i veća od očekivane.

Ljubav: Vaš emotivni partner biće više okrenut svojim poslovnim obavezama, a vi niste baš voljni da budete u drugom planu, pa nećete baš imati mnogo razumevanja. Sa druge strane, sada je odličan period da se okrenete samo sebi, da nađete načina kako da sebi udovoljite, a u sve to uključite i druženje sa prijateljima, naročito onima koje dugo niste videli. Za slobodne Škorpije sada je povoljan period da uspostave dobar odnos sa osobom iz prošlosti koja im i dalje puno znači. Mnogi od pripadnika vašeg znaka obnoviće stare veze jer će se pojaviti osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Skloni ste isrpljivanju. Više se odmarajte.