Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Osećate priliv energije i sa dozom optimizma pokušavate da konačno rešite zaostale probleme.

Ljubav: Vaše emocije prema tajnoj partnerci su duboke i stabilne. Prija vam međusobno razumevanje i energetska usklađenost.

Zdravlje: Pričuvajte se povreda.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da se problemi samo gomilaju i da ne uspevate da ih rešite. Pod stresom ste. Kolege su takođe napete tako da Vam baš i ne prija poslovna atmosfera.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, uporno i sa zadovoljstvom radite na promeni svog statusa. Prilično ste pažljivi i uviđajni. Čak delujete mirno i miroljubivo. Druga strana nije ni svesna kakva je veza očekuje.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja najosetljivi deo tela je glava.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Dosta povoljne uticaje imate, ali vam je potrebna maksimalna inicijativa i angažovanje, pa ćete uspeti u svojim namerama. Uticaji nose prepreke, neće sve baš ići ni glatko niti po planu, ali kod vas je prisutna snažna energija, kao i sposobnost da sa svim preprekama izađete na kraj. Posle toga sledi period koji je pozitivniji, a ovaj uticaj vas može staviti u prvi plan i doneti vam ili napredovanje ili povecanje prihoda, a moguće i jedno i drugo.

Ljubav: Dobar je period za ljubav. Osoba sa kojom se često viđate, moguće je da poslovno sarađujete, odavno je zaljubljena u vas i to vi već sigurno primećujete. Verovatno je rođena u znaku Device ili Bika. Niste specijalno oduševljeni, ali vam prija njena pažnja. Isto tako ste procenili da je ta osoba veoma kvalitetna i da bi to bila jedna stabilna veza u kojoj biste sigurno uživali i dobili svu pažnju i podršku. Pustite da vreme pokaže svoje. Oni koji su u braku imaju jedan stabilan period sa voljenom osobom. Planovi za zajedničko putovanje.

Zdravlje: Više se odmarajte.