Horoskopski znak Škorpija

Škorpija

23.10-21.11

Dnevni horoskop za dan 07.12.2021.

Posao: Danas, sa uspehom, mozete zapoceti rad na novom projektu ili zapoceti novu saradnju.

Ljubav: Novo poglavlje na ljubavnom planu, a pri tome nije iskljuceno da to bude upravo sa vasom bivsom ljubavi.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: Aspekti u vasem polju finansija mogu da vam donesu visestruke prilike da unapredite svoju finansijsku situaciju. Moguce su nove poslovne ponude i sklapanje ugovora o dugorocnoj saradnji. Uspeh vam dolazi kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Polje emotivnih odnosa ulazi u jedan daleko mirniji period u odnosu sa partnerom. Vasa veza izdrzala je test fazu. Ocekuje vas dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Slobodne skorpije mogu da obnove vezu sa bivsom ljubavi.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Dolazi vam jako dobar mesec u kojem cete imati vise srece nego pre. Na polju finansija dolazite do vecih priliva kao i do pozitivnih rezultata koje ste ocekivali. Mozete da ocekujete da ce sudbina biti na Vasoj strani i da cete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslu. Imate i dobre predispozicije da dodje do prosirenja posla ili uvecanja zarade. Mesec decembar je povoljan za Vas i kada se radi o mogucem ostvarenju neke nove saradnje ili
kada se radi o prilici da u pregovorima za neko poslovno partnerstvo dobijete podrsku koja Vam
je neophodna. Okolnosti u kojima se nalazite ce vam ici u prilog.

Ljubav: Na ovom planu ste spremni za nove susrete i za nova desavanja. Ako imate emotivnog partnera mogli biste da mu budete maksimalno posvećeni tokom ovog meseca. Spremni ste da
pokazujete svoja iskrena osecanja, neznost kao i da svo svoje slobodno vreme posvetite osobi do koje Vam je stalo. Osecate privrzenost i iskrenu ljubav i uzivate u svemu tome. Ako ste slobodni, jako Vam je dobra mesec decembar za nova poznanstva. I sami cete biti aktivni i spremni za nova desavanja i promene na polju ljubavi. Nece Vam biti tesko da napravite prvi korak ka osobi koja Vam se dopada. Spremni ste za nova ljubavna desavanja i za dobre promene! Slusajte svoje srce iintuiciju i necete pogresiti.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, dolazi Vam period u kojem cete imati manje tegobe vezane
za pojavu alergija.