Hrvatski pevač Petar Grašo
Svet

15 Aprila, 2022 20:20

Da li to Petar Grašo žali za prošlim vremenima: Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom ženom

Hrvatski pevač Petar Grašo nedavno se je „stao na ludi kamen“ s Hanom Huljić, a sada je prvi put progovorio o raskidu s Danijelom Martinović.

Kako se u prethodnom periodu mnogo spekulisalo o njihovom raskidu, hrvatski pevač Petar Grašo je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Danijelom.

Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima – rekao je Grašo i dodao:

Pročitajte: O ovome ni u ludilu nisam maštala. Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Zanimaju me komentari stručnih ljudi. Razumem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju.

– Takođe sam svestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje – rekao je Grašo za „Story.rs„.

Pročitajte: Petar Grašo i Hana Huljić žestoko isprozivani! Pali brutalni komentari na račun venčanja i zvanica!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Podsetimo, hrvatski pevač Petar Grašo i Danijela raskinuli su nakon 24 godine veze. Pevač je u februaru oženio Hanu Huljić, s kojom čeka devojčicu. Danijela Martinović svojevremeno je o njihovom raskidu rekla veoma kratko i o tome se više nije oglašavala…

– Ne možete izbjeći trenutak koji je neizbežan – konstatovala je pevačica, za koju je veza sa Petrom Grašom, kako tvrdi, „lepa prošlost“.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata iMages / Instagram