dalila
Svet

15 Maja, 2022 17:00

Ne može da nosi moje prezime: Huso Mujić se odrekao ćerke Dalile, svu imovinu prepisao Dejanu

Huso Mujić se odrekao ćerke

Nakon što se posle uvreda na račun porodice, jezivih psovki, pretnji i fizičkih napada Dalila Mujić pomirila sa Filipom Carem, otac Huso Mujić je rešio da je se odrekne i svu imovinu prepiše bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.

Huso Mujić doneo konačnu odluku

– Huso je bio siguran da Dalila neće oprostiti Caru posle svega što je javno rekao za nju i njenu porodicu, optužio je da je prostitutka, da je sa rođenim ocem imala s**sualne odnose, pljuvao joj je sve žive i mrtve, a ona opet legne s njim u krevet! Husi je pozlilo kada je to video. Ma čoveku se smračilo pred očima ‘Sad idem javno da je se odre-
knem, moje prezime više neće nositi, neće ga kaljati’, rekao je. Ona je njemu sve na svetu, ali posle ovog ne želi više da je vidi – kaže za Svet izvor blizak Husi.

Pročitajte: Emina i Huso se urotili protiv Dalilinog bivšeg dečka! Evo zbog čega su TUŽILI Filipa Cara!

huso mujić

Foto: Instagram Printscreen

– Odlučio da svu imovinu prepiše na Dejana, on njega doživljava kao svoje dete i zna da mu nikad neće okrenuti leđa. I hodža ga je podržao, zato je Dejan i dobio poklone za Bajram. Husu je sada sramota iz kuće da izađe, danima ga niko ne viđa, ćerka ga je načisto upropastili. On se osušio, ne liči više na sebe, propao je za ovih par meseci, ko zna da li će uopšte doživeti kraj rijalitija koliko mu je loše kako je sve ovo krenulo. Ono što je sigurno jeste da Cara nikad neće prihvatiti, a sad vidi da Dalilu od njega ne može da odvoji. Nije mu jasno kako njegova ćerka ne vidi da je Car iskorišćava, da je uzeo novac da bi bio sa njom, da sve što je rekao zaista misli, da nije u nekoj svađi ili afektu. Strašno je to što taj zlotvor radi Dalilu, ali i sama je kriva kada pristaje na sve, a daleko od toga da je naivna ili glupa devojka – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ