Svet

30 Juna, 2022 16:30

Ideja o velikoj ljubavi pala u vodu: Cela Srbija brujala je o njihovom raskidu, Barbara konačno otkrila istinu

Odnos Barbare i Darka više nije tajna

Cela Srbija je bila u šoku kada se pročulo za raskid poznatog para, pogotovo jer su Darko i Barbara izgledali poprilično srećni u ovom odnosu. Istina je isplivala nakon što je Darko napravio skandalozni incident, a Barbara ovu temu nije želela mnogo da komentariše.

Pročitajte: Darko Lazić na mukama – Barbara Bobak ne može sa svekrvom, nabrojala šta joj sve smeta u Brestaču

darko lazić

Rajko Ristić

Mediji su ponovo počeli da pišu o njima onda kada je Darko objavio fotografiju njega i Barbare kako uživaju u šetnji, a ona nije znala ništa o tome. Sada je pevačica rešila da progovori o ovoj temi…

– Nisu mi bili jasni ti naslovi, više je to u pitanju, apsolutno su nepotrebni. Moja okolina zna istinu uvek tako da se niko više ne obazire na bilo šta što se piše u novinama – rekla je Barbara za „Espreso“ pa otkrila da li joj je bolje kada je sama ili u vezi:

Pročitajte: Ni pre Darka mi niko nije prilazio, ja sam ALFA ženka – Barbara Bobak otkriva detalje veze sa pevačem

Rajko Ristić

– Solo apsolutno, jako volim da sam solo, jako mi prija sloboda, ne u smislu nekog flertovanja nego prosto zbog činjenice da ne moram da se sa nekim konsultujem za bilo šta što mi se radi ili sto mi se negde ide, ili šta god, nego samo to uradim.

Pevačica je otkrila i svoj emotivni status.

– Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vreme jer niti mene to trenutno interesuje niti mi muškarci prilaze generalno u životu – sa osmehom je rekla mlada zvezda, a onda i otkrila da li je njena nova pesma nekome posvećena pogotovo deo „tebi sam dobra bila, ali sebi sečem krila“:

Pročitajte: Darko Lazić pušten na slobodu uz maksimalnu kaznu, a evo šta je rekao bez blama

Darko Lazić i Barbara

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvećuje pesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pesmu. Muzika je nesto što je meni previse sveto i lepo da bi se prljalo privatnim životom, toksičnim vezama itd. Pesma je univerzalna i pesma je za sve.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: ESPRESO

FOTO: Rajko Ristić