Igor Jurić i Milena Popović svet novine svet portal
Svet

May 27, 2024 17:00

By

Jurić joj je promenio život a sada su objavili prelepe vesti: Ko se nadao da će Milena ovo obelodaniti FOTO

Igor Jurić i Milena Popović proslavili njen rođendan

Igor Jurić i Milena Popović proslavili njen rođendan a da su par koji će definitivo uspeti, znalo se otpočetka. Da su zajedno, saznali smo kada je par objavio zajedničku fotografiju pre dve godine i od tada do danas privlače pažnju gde god da se pojave.

Igor Jurić i Milena Popović – Dani prolaze, ljubav sve jača

Upoznali su se tako što su gostovali zajedno u jednoj emisiji, a ono što ih je dodatno zbližilo su tragedije koje su ih pogodile. Milena Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

Sa druge strane, Igor Jurić je doživeo veliku tragediju 2014. godine, kada mu je ćerka Tijana ubijena međutim, sreća je da je pamti kao anđela i njoj radi priča.

Igor Jurić i Milena Popović svet novine svet portal

A.K.ATAImages

Oboje su smogli snage i jedno drugom su danas prava podrška, dok se Milenin sin Bogdan i druga ćerka Igora Jurića, Saška, izuzetno dobro slažu.

Pročitajte Uspešna, sa posebnim stavom – Igor Jurić pokazao prelepu ćerku, a evo kakav odnos ona ima sa maćehom Milenom FOTO

Juče je bio poseban dan u domu Milene Popović. Naime, Milena je slavila 41-i i time obelodanila koliko zapravo ima godina. Naime, ona je ovim pokazala nam je da nikada nije kasno za dobru proslavu rođendana do jutra piše Hello!.

Igor Jurić i Milena Popović svet novine svet portal

Instagram

Naime, ona je organizovala žurku na kojoj su prisustvovali njeni prijatelji i članovi porodice, a za dobru atmosferu pobrinula su se dva harmonikaša i jedan gitarista.

Igor Jurić i Milena Popović uživali na proslavi, evo ko je dan učinio još čarobnijim

Milena je između ostalog objavila i fotografiju na kojoj se našao njen partner Igor i sin Bogdan koji su Mileni ovaj dan učinili još posebnijim.

Igor Jurić i Milena Popović svet novine svet portal

Instagram

Podsetimo, kada su Milena i Igor započeli romansu, bili su već ostvareni ljudi, a iako je Igor od Milene stariji deset godina, ta razlika njihov odnos, čini se, da jača iz dana u dan i nikako ni u jednom trenutku nije bila prepreka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram