svet

June 3, 2019 11:12

By

Ilda dala prvi intervju posle očeve smrti: U MOM ŽIVOTU VIŠE NIKAD NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Ilda Šaulić dala je prvi intervju nakon smrti oca Šabana i to Vesni Dedić. 

– To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu – ispričala je Ilda u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Pevačica se prisetila i njihovog poslednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: “Hajde upali kameru, nisam te dugo videla”. Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim – rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

Još nisam slušala njegove pesme, ali još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju – rekla je Ilda.

U PRVOM BROJU MAGAZINA DIVA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA POGLEDAJTE EKSKLUZIVNE PAPARAZZO FOTOGRAFIJE – KAKO ILDA I GOCA ŽIVE POSLE ŠABANOVE SMRTI I ZBOG ČEGA JE ILDA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE MAJKE! DIVA JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!

https://svet-scandal.rs/vesti/u-prodaji-je-novi-magazin-diva-dea-se-udaje-u-bolnickoj-sobi-kijina-majka-imala-tesku-operaciju-prve-slike-goce-saulic-posle-sahrane-tajne-braka-novaka-i-jelene

AUTOR: Svet

FOTO: Diva