LUNA I MARKO
Svet

6 Maja, 2022 18:20

Marko i Luna beže na selo: Pogledajte gde će sagraditi vikendicu (foto)

Imanje na selu Miljkovićima će služiti za beg od gužve

Marko Miljković i Luna Đogani kupili su plac na selu i tamo planiraju da izgrade kuću za odmor u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve, a snimak su objavili na svom Jutjub kanalu.

Luna Đogani

Posle stana, Miljković novac uložili u imanje na selu

Marko je istakao da će ovaj plac iskoristiti na pravi način.

Prošle godine pala jedna neketnina, ove godine pala još jedna nekretnina. Kupili smo imanje na selu, nekad eto malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro, planiramo da ga sredimo, trebaće nam malo vremena – rekao je Marko koji se obratio na njihovom jutjub kanalu, a onda se Luna nadovezala:

luna i marko

Youtube printscreen

Trebaće nam možda godinu dana, i novca i vremena…

Youtube printscreen

Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu.

Pročitajte: Imanje na selu kao lek za dušu! Nakon drame sa vanbračnim sinom Miroslav Ilić je ovde pronašao svoje utočište (foto)

Youtube printscreen

Imanje na selu je nešto što je u poslednje dve godine veoma traženo, pa su i cene seoskih imanja veoma skočile, međutim Luna i Marko nisu otkrili koliko su novca izdvojili za isto.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES