Ime Mirka Šijana
interesantno

September 24, 2022 11:15

By

Na svadbi su pale sve maske: Ovo je najveća tajna Mirka Šijana, Rodići u šoku šta im je zet priredio

Ime Mirka Šijana niko ne zna

Pre šest dana, Bojana Rodić i Mirko Šijan izgovorili su sudbonosno “da” i napravili veselje za pamćenje u jednom restoranu u Jakovu. Iako se utisci još nisu slegli, te se detalji svadbe svakodnevno prepričavaju po medijima, ono što je začudilo sve goste na venčanju, i vas će ostaviti u šoku.

Pročitajte: Bojana Rodić iskopirala Cecu na sopstvenoj svadbi – Pogledajte neodoljivu sličnost sa pevačicom, nerealno je (foto/video)

Ime Mirka Šijana

Foto: Ata images

Iako su mnogi mislili da je Šijanovo pravo ime Mirko, tek kada su mu se sveštenik i matičarka obratili saznali su da je reč samo o nadimku koji se toliko učestalo koristi da mu pravo ime malo ko i zna.

Naime, njegovo ime zapravo glasi Miroslav Šijan, a kada ga je matičarka izgovorila njegovi prijatelji su šaljivo počeli da dobacuje: “Hajde, Miroslave!”

Pročitajte: Elegancija i glamur na svakom koraku, trudna mlada poput princeze – Bojana Rodić i Mirko Šijan staju na ludi kamen (foto)

Ime Mirka Šijana

Foto: Ata images

Kada su čuli ime Mirka Šijana, gosti su ostali zbunjeni o kome je zapravo reč, i zašto se on onda lažno predstavlja, ali je objašnjeno da je mladoženja želeo kraće ime, te se predstavlja svojim nadimkom.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić