Savršen izgled Zlate Petrović
Svet

1 јуна, 2023 19:30

By

Zlata Petrović je ovu fotografiju krila od svih: Kadar obnažene pevačice kruži internetom FOTO

Imidž Zlate Petrović menjao se s godinama 

Pevačica Zlata Petrović sinonim je lepote i atraktivnog izgleda. Mladolikost je nešto što je i danas krasi, te mnogi kažu da su za nju godine samo broj.

Pročitajte Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden – Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji

Imidž Zlate Petrović

ATA images

Tokom dugogodišnje karijere, izgled, a najviše imidž Zlate Petrović podlegao je brojnim promenama, a pevačica se oduvek trudila da ide u korak sa vremenom.

Pročitajte Majka kakvu bi svaki sin poželeo – Zlata Petrović se napila sa Jovanom i njegovim društvom

Imidž Zlate Petrović

RAJKO RISTIĆ

Iako je već godinama njen zaštitni znak duga crna kosa, koju Zlata izuzetno neguje, ovakva frizura Zlate Petrović nije oduvek bila njen izbor, a tome može da nam posvedoči i jedna stara fotografija koja je napravila pravi bum na društvenim mrežama piše Hello!. 

Naime, na početku karijere Zlata je bila riđokosa. Njena crvena boja i kratka natapirana kosa, bile su u to vreme potpuni hit, te ne čudi što je i pevačica ispratila trend i osmelila se na ovakav potez.

Pročitajte Užas u porodici – Zlata Petrović izbacila sina iz kuće,ovo su razlozi

Ipak, nije samo frizura ta koja je privukla pažnju javnosti. Mnogima je za oko zapao i outfit koju je za slikanje ona odabrala i koji je otkrivao njene atribute.

U beloj providnoj haljini ponosno je pozirala, pa je svima jasno zbog čega su za njom uzdisali brojni muškarci, što je uostalom slučaj i danas, a kada je u pitanju frizura Zlate Petrović mnogi su joj poručili da joj odlično pristaje te da bi bilo lepo ponovo je videti kao crvenokosu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images