svet

January 20, 2016 10:01

By

Imitacije joj dobro stoje: I Nada Topčagić ide u TLZP?!

Nada-Topcagic-foto-Ivan-Vucicevic-14-copy

Pevačica Nada Topčagić obradovaće gledaoce muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, u kom bi trebalo da se pojavi kao učesnica. Produkcija pregovara s mnogim javnim ličnostima, a među njima se nalazi i Nada, za koju smatra da bi doprinela šouu.

Producenti ove muzičke emisije smatraju da bi Nada Topčagić bila jako zanimljiva za ovaj šou. Odlučili su da pregovaraju s njom, ali još nisu dobili potvrdan odgovor. Nada smatra da bi joj “Tvoje lice zvuči poznato” oduzelo dosta vremena i za sada je to najviše i koči da pristane. Ljudi koji pregovaraju s pevačicom su vrlo uporni i obećavaju da će se potruditi da usklade probe prema njenom slobodnom vremenu. Nadi sve to jako zanimljivo deluje i možda na kraju ipak i pristane“, kaže izvor iz produkcije, aprenosi alo.rs.

Kako bismo proverili o čemu je zapravo reč, pozvali smo folkerku, ali se na telefon javio njen suprug Zlatko.

Nada trenutno nije pored mene. Znam o kojoj je emisiji reč, ali nije ona za te rijalitije, ne verujem. To bi joj oduzelo mnogo vremena, naporna su ta snimanja. Morate da pitate nju”, ljubazno je rekao pevačicin muž.

Za sada produkcija pregovara još i sa Slobodom Mićalović i Milenom Vasić, a kako se spekulisalo, u ovom šouu će se možda pojaviti i Rada Manojlović, Milica Pavlović i Dara Bubamara. Osim njih, pominju se i glumci Mina Lazarević i Bogoljub Mitić Đoša. Gradska nagađanja vezana su i za insinuacije da bi voditeljku Mariju Kilibardu mogla da zameni pevačica Ana Kokić, koja je pobedila u prvoj sezoni ovog takmičenja. Kada je žiri u pitanju, imena članova se još drže u tajnosti.

AUTOR: svet.rs

FOTO: ivan vučićević