svet

March 7, 2015 10:19

By

IMMO Outlet Centar: Osmomartovska kupovina obavljena!

immo-1

U IMMO Outlet Centru, jedinom outlet konceptu u Beogradu, juče je u slavu svih dragih žena organizovan specijalan Dan kupovine. IMMO Outlet se namerno odlučio da dva dana pre 8. marta organizuje ovu manifestaciju kako bi svi posetioci vremena da odaberu pravi poklon.

immo-2

Tokom jučerašnjeg dana posetioce su obradovali dodatni popusti na već snižene outlet cene tako da će brojne žene iz Beograda i okoline ove godine za osmomartovski poklon dobiti neke od najboljih brendova. Njihovi muževi, deca, braća i sestre, drugarice i svi ostali dobili su priliku da najbolje poklone kupe po nikad nižim cenama!

immo-9

immo-8

immo-7

Da kupovina bude još zabavnija (kao da ta disciplina nije dovoljno zabavna!) pobrinuli su se “Beogradski pantomimičari”, dok su simpatične hostese podelile na stotine lifestyle magazina i knjiga svima koji su nešto kupili u IMMO Outlet Centru. Posetioci su se trudili i da konačno dokuče šta to žene zaista žele tako što su ostavljali simpatične i originalne poruke na tabli specijalno dizajniranoj za tu priliku.

immo-6

immo-5

Šansu da nešto kupe svojim boljim polovinama po sniženim outlet cenama iskoristili su i Ljubomir Perućica koji je u IMMO došao sa svojom devojkom Aleksandrom Prijović i za 8. mart joj kupio skupoceni parfem. Nešto kasnije centar su posetili i Milan i Tijana Dapčević. Tijanu je suprug za 8. mart obradovao zimskim čizmama i pantalonama.

immo-3

immo-4

Immo Outlet Centar je prvi pravi outlet otvoren u Srbiji. Iako je za outlet koncepte praksa da se nalaze van grada, Immo je postavio novi standard, lokacijom u samom gradu. Uspeli su da postanu važan deo lokalne za jednice i da ljudi prepoznaju centar po najboljoj ponudi različitih brendova po sniženim cenama. Immo Outlet Centar je svima lako dostupan, sa bogatom i kvalitetnom ponudom koja pruža pravi outlet ugođaj. Poznat je i po tome što često organizuje dane i vikende kupovine kada na već niske outlet cene daje dodatni popust. Takav je bio i jučerašnji dan.

AUTOR: promo

FOTO: promo