Star

12 Septembra, 2020 14:00

Indy BEŽALA OD POLICIJE! „Nisam KRIMINALAC, morala sam da ZBRIŠEM!“

Indi Aradinović pre samo četiri meseca borila se za život posle operacije smanjenja želuca, a sada je platila kaznu jer nije u stanju da vezuje sigurnosni pojas zbog mučnina koje ima konstantno.

Indi: „Nisam vezala pojas jer me steže posle operacije“

„Ne bih o tome da pričam, bilo pa prošlo. Policija me je zaustavila zbog rutinske kontrole, nisam imala vezan pojas jer me steže posle operacije koju sam imala. Dobila sam iznenadnu mučninu i nisam mogla više da čekam proveru mojih dokumenata pa sam otišla. Kasnije kada mi se problem sa želucem smirio ja sam se vratila po dokumenta, a ispalo je kao da sam kriminalac koji beži od policije”, kaže Indy za novi STAR i otkriva kakvo je zapravo njeno zdravstveno stanje.

„Sada sam dobro, zdravo jedem i pijem puno vitamina. Smršala sam baš dosta tako da sad već kupujem najmanji konfekcijski broj, što je za svaku pohvalu. Eto tek sada vidim rezultat operacije koju sam imala pre pola godine. Iako strahujem od pandemije virusa jer je moj organizam mnogo oslabljeniji sada, bila sam primorana da putujem protekla dva meseca i nastupam po Hrvatskoj, Beču, Berlinu, Holandiji…. Šta da se radi, pa ne mogu da živim od vazduha. Trenutno se konsultujem sa mojim astrologom oko snimanja nove pesme i spota. Pa kada mi kaže da je pravo vreme za posao tada ću i da krenem da radim na svojoj karijeri. Eto kada sam operaciju zakazala nisam se konsultovala sa astrologom i pogrešila sam, zato sada ispravljam te greške”, otkrila je Indy za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR