Scandal

18 Septembra, 2020 18:54

Indy otvorila dušu: „Sestru nisam videla PET MESECI!“ (VIDEO)

Indira Aradinović Indy, kojoj je život bio ugrožen nakon operacije želuca, smršala je oko 20 kilograma i može se reći da izgleda bolje nego ikad. Pevačica se na snimanje jedne emisije pojavila u uskim belim pantalonama, a duboki dekolte nikog nije ostavio ravnodušnim.

Istopila se!

Exkluzivno u razgovoru za SCANDAL!, pevačica je otkrila zanimljive detalje iz svog privatnog i ljubavnog života, dotakla se sestre Edite sa kojom je sada u odličnim odnosima, a ispričala nam je i planove vezane za karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

„Osećam se nikad bolje, a tako i izgledam. Zaljubljena sam i srećna, a tako bi trebalo da bude uvek u životu pogotovo posle svega što sam ja prošla. Došla sam do željenog cilja i jako sam srećna zbog toga. Zdrava sam i ovo je ona moja linija sa početka karijere, rekla je Indy za SCANDAL! i dodala:

„Edita se jako iznenadila kada me je videla. Nismo se videle pet meseci, pa se šokirala, čak je rekla i kako će morati neke stvari da mi pozajmi. Sada smo u super odnosima”, sa osmehom je ispričala pevačica koja uveliko radi na novoj pesmi „Privezak“.

Ostatak razgovora pogledajte u sledećem prilogu:

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM