Priznanje Milice Pavlović svet novine svet portal
Svet

June 12, 2024 09:00

By

Ipak je odabrala njega: Intimno priznanje Milice Pavlović sve šokiralo VIDEO

Priznanje Milice Pavlović sve je nasmejalo

Proteklog vikenda Mlica Pavlović pevala je u Štutgartu, u klubu Metropola. Pri samom izlasku na binu, pop zvezda dobila je buket ruža, što je prijatno iznenadilo ali je nakon toga usledilo i šok priznanje Milice Pavlović. 

Priznanje Milice Pavlović sve je šokiralo, evo šta je uspela da uradi na nastupu 

– Hvala ti puno. E ovako se tretiraju žene – rekla je pevačica us osmeh. Nastup je otpočela pesmom “Ku**etina”, nakon koje je publika mogla da čuje i njen novi hit “Ona nosi Pradu“. Pavlovićeva je za kratko vreme, sa svojim bendom, napravila sjajnu atmosferu.

Priznanje Milice Pavlović svet novine svet portal

Josip Anđić

Kako je noć odmicala, pevačici je zapao za oko mladić, koji je pored bine, đuskao uz njene pesme. Nakon što je Milica uspela da sazna da je dotičan mladić slobodan, pevačica je iskoristila momenat na nastupu da provodadziše. Ovom prilikom zamolila je sve slobodne devojke u Metropoli da podignu ruke, kako bi ona uspela da pronađe adekvatnu za momka koji je znatiželjno isčekivao.

– Da vidim ko bi mogao, pokušavam da ti pogodim ukus. Može može, podigni rukicu ti lepotice što si mi mahnula. Slobodno ljubav! Ej, meni se javljaš, meni podigni rukicu – nastavila je Milica u želji da ohrabri devojku koja se ustručavala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Priznanje Milice Pavlović, devojci rekla da voli samo lepe žene

– Pevamo tebi ljubavi, ja ti pevam, pogledaj me molim te. Ovo je blam veka, žena neće da me pogleda!

Pročitajte Ovaj stajling ne možete da kopirate – Milica Pavlović na sebi nosi 50.000 evra

– Slušaj me, nemoj da se plašiš, ja imam toliko lepe drugarice, da ja samo volim lepe žene – glasilo je priznanje Milice Pavlović prisutnima u klubu Metropola.

Priznanje Milice Pavlović svet novine svet portal

Josip Anđić

Ovim gestom prvačica je samo htela da opusti devojku u publici kojoj je ipak bilo neugodno od te količine pažnje. Milica nije odustajala i uspela je u svojoj nameri kada je sa dotičnim momkom počela da peva pesmu Nedeljka Bajića Baje: “Koktel ljubavi”. Stihovima pesme “Nije u redu, da sedi sama, tako lepa devojka”, Milica je nasmejala sve devojke za stolom koji su nastavile da đuskaju i zabavljaju se uz njen nastup.

Da li je pevačica u Metropoli uspela da spoji ove mlade ljude, nije nam poznato, ali je definitivno uspela da probije led i da ih ohrabri.

AUTOR: IRENA KLEIN

IZVOR: IRENA KLEIN

FOTO: Josip Anđić