svet

November 8, 2013 16:30

By

Ipak nismo najgori: Zbog promašenog penala surovo pretučen i izudaran pištoljem

napadnut-fudbaler-u-peruu-1383915264-394133

Nažalost, davno su prošla vremena kada je fudbal bio samo igra. Na nekim mestima on se transformisao u bolest koju treba lečiti. Dešavanja sa Kup meča u Peruu svakako spadaju u ovu kategoriju.

Naime, Union Fuerca Minera je eliminisana iz takmičenja pošto je u penal seriji poražena od Saetas de Ora. Nezahvalnu ulogu tragičara poneo je Martin Dal’Orso koji je izveo poslednji udarac u penal ruletu. Ipak, očigledno da pojedinci ne smatraju da je nedostatak sreće bio glavni faktor njegovog promašaja.

Dal’Orsa su po ulasku u klupski autobus sačekali huligani, koji su brutalno pretukli i igrača, ali i njegovu porodicu!

“Nekoliko navijača se ukrcalo u autobus, sina su mi udarili kundakom od pištolja. Supruga ima modrice po rukama i nogama”, požalio se Dal’Orso, koji je, da cela stvar bude još luđa, za incident okrivio čelnike svog kluba!

“Navijači su upali u naš autobus, izvukli sve fudbalere napolje osim mene i moga oca. Huligani su prislonili revolver na njegove grudi u momentu kada smo izlazili iz autobusa. Tada je sve počelo. Ja sam pao na zenlju, a gospodin Sukasaire (jedan od čelnika kluba) mi je pištoljem razbio glavu”, rekao je fudbaler.

Dal Orso je po dolasku u bolnicu imao ogrebotine po leđima, stomaku, rukama, nekoliko dubokih rasekotina na licu i glavi, a oko mu je bilo zatvoreno gazom.

Izvor: Mozzart sport, Kurir