Slavlje povodom rođenja sina Veljka Ražnatovića
Svet

May 14, 2024 19:21

By

Tetke ne kriju radost zbog Isaijinog rođenja: Već su počele da slave (foto)

Isaija Ražnatović obradovao tetke, već počele da slave

Porodica Ražnatović danas ima veliki razlog za slavlje, jer je postala bogatija za još jednog člana. Sin Bogdane i Veljka, Isaija Ražnatović  danas je stigao na svet i doneo novu radost među brojne članove svoje familije.

Isaija Ražnatović svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

Prva se na svom Instagram profilu oglasila Bogdanina sestra Bojana, koja je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako nazdravlja sa suprugom Mirkom, što je znak da je slavlje kod njih već počelo.

Pročitajte Cecine prije ispred porodilišta potpuno transformisane – Danijela podmladila lice, Nataša drastično smršala

– Rodio se još jedan tetkin anđeo. Isaija. Bogdana, Veljko volim vas – napisala je Bojana na Instagramu, dok je njena sestra Nataša dala izjavu novinarima.

Isaija Ražnatović svet portal svet

Instagram

– Svako dete nova radost! Osećam se presrećno i uzbuđeno! Veoma sam ponosna na svoju sestru kako je iznela svoju trudnoću – rekla je Nataša.

Isaija Ražnatović već zvezda društvenih mreža

Baka Ceca i tetka Anastasija nisu odolele da ne podele fotografiju najnovijeg člana porodice.

– Dobrodošao srce tetkino. Isaija Ražnatović – napisala je Anastasija uz fotografiju na kojoj Veljko drži najmlađeg sina.

Isaija Ražnatović svet portal svet

Instagram

I dok Veljkova tašta Danijela kaže da Isaija liči na samog sebe, Veljko tvrdi da je pravi Ražnatović, Ceca je opisala kako izgleda njen najmlađi unuk.

– Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sav pućast, sladak i meden, videla sam fotografije – rekla je folk diva pre nego što je ušla u porodilište da vidi unuka.

Pročitajte Žensku liniju Ražnatovićki prati ista sudbina – Bogdani se u porodilištu desilo isto što i Ceci

Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi pa onda mogu da razmišljaju o daljem proširenju porodice – rekla je Ceca kada su je upitali da li se uskoro nada još jednom unučetu.

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN ILIĆ / Ringier, INSTAGRAM