Isak Šabanović
Svet

4 Jula, 2021 17:00

Isaku Šabanoviću uništili auto! Rade mu o glavi!

U problemu!

Dan nakon finalne večeri Zvezda Granda, gde je osvojio drugo mesto, Isak Šabanović gostovao je u emisiji, nakon čega ga je sačekalo ružno iznenađenje. Pevač je poludeo kada je ispred Grandovog studija na Košutnjaku zatekao svoj automobil potpuno izgreban. Na tom delu ne postoje sigurnosne kamere, tako da ne može da vidi ko je počinioc, a slučaj nije želeo da prijavljuje policiji.

POSLE PRETNJI USLEDILO JE I OVO. ŠTA JE SLEDEĆE?

Isak Šabanović

Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno – kaže izvor blizak Šabanoviću kom se život preko noći promenio.

Pročitajte: Isakovi fanovi URNIŠU Đorđa Davida! „Matori konju poješće te LJUBOMORA”

Isak Šabanović

LJUBOMORNI SU NA NJEGOV USPEH!

On je od jednog lokalnog pevača u Bjelom Polju postao preko noći zvezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odneti pobedu ili ne, narod ga je već zavoleo, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspeh, ali to ga ne dotiče mnogo.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ