Frizura Zdravka Čolića
Svet

17 Novembra, 2022 18:15

Ništa kavijar i tartufi: Kuvarica Zdravka Čolića otkrila šta se nalazi na Čolinom jelovniku

Isharana poznatih ličnosti obično se bazira ne nekim „egzotičnim“ i „skupocenim“ jelima, no da postoje zvezde koje su i dalje verne domaćoj kuhinji, dokaz je Zdravko Čolić.

Iako on već decenijama nerado govori o svom privatnom životu i bilo čemu što ima veze s njim, Sandra Đuretić, kuvarica legendarnog pevača, otkrila je neke detalje o navikama slavnog pevača.

Pročitajte: Zdravko Čolić godinama krio mlađu ćerku – Svi su ostali iznenađeni kada su videli u kakvu je lepoticu izrasla 

Instagram

Sandra Đuretić, koja danas ima svoj blog, pre nekoliko godina radila je u restoranu nacionalne kuhinje koji je Čola često posećivao, tako da je imala priliku da se uveri u to koja su to jela koja voli legendarni Sarajlija.

– Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo – ispričala je ona.

Pročitajte: Zahvaljujući ovoj ishrani Ceca godinama izgleda savršeno – Zavirite u njen jelovnik 

Ivan Vučićević

No, Zdravko nije jedini koji voli specijalitete domaće kuhinje, Ceca Ražnatović je, takođe, neko na čijoj trpezi su, naročito kada su slavlja u pitanju, pored morskih specijaliteta, na meniju pečenje, gibanica, proja…

Iako mnogi misle da je ishrana poznatih drugačija od hrane koju jedu obični ljudi, očigledno da nije tako, bar kada su u pitanju najveće zvezde, što Čola i Ceca nesumnjivo jesu.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM